Σλούκας: “Αξέχαστη η σεζόν μου στον Άρη”

Ο Κώστας Σλούκας θεωρεί πως η θητεία του στον Άρη τη σεζόν 2010-11 τον ωφέλησε πολύ και τον βοήθησε να αποκτήσει εμπειρίες που του φάνηκαν πολύτιμες στη συνέχεια. Ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού που θα τεθεί σήμερα αντίπαλος των κίτρινων μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βαγγέλη Αγγέλου, με τον οποίο συνεργάστηκε την περυσινή σεζόν και τόνισε πως το σημερινό παιχνίδι δεν θα εόιναι εύκολο για τους ερυθρόλευκους.

Ο 22χρονος παίκτης μίλησε στο sport2310.gr. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αρχικά, αναφέρθηκε στο διάστημα προσαρμογής του, από τον Άρη στον Ολυμπιακό: «Δυσκολεύτηκα να προσαρμοστώ στον Ολυμπιακό, αφού προερχόμουν από μία ομάδα, στην οποία είχα βασικό ρόλο και πολλά παιχνίδια στα πόδια μου. Δεν ήμουν συνηθισμένος στο να μην αγωνίζομαι. Στην αρχή, δεν με εμπιστευόταν ο κ. Ίβκοβιτς, αλλά μετά από πολλή δουλειά και υπομονή, τα κατάφερα και τώρα δείχνει πως με υπολογίζει».

Σε ερώτηση για το πώς ήταν το πέρασμά του από τον Άρη και τι θυμάται, τόνισε:«Ο Άρης είναι η ομάδα που έκανα τα πρώτα μου ουσιαστικά βήματα, με βοήθησε πολύ. Τότε, με εμπιστεύτηκε ο κ. Ντρούκερ και κέρδισα πάρα πολλές εμπειρίες. Η χρονιά 2010-11 στον Άρη, ήταν σταθμός για μένα και θα μου μείνει αξέχαστη».

Επίσης, ο 22χρονος γκαρντ έκανε αναφορά και στη συνεργασία του με τον Βαγγέλη Αγγέλου στον Ολυμπιακό, τον οποίο θα συναντήσει ως προπονητή των «κιτρίνων» πλέον:

«Ο Βαγγέλης Αγγέλου είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, εργατικός, γνώστης του μπάσκετ. Ξέρει να επικοινωνεί πολύ καλά με τους παίκτες. Είχαμε μία ιδανική συνεργασία όταν ήταν στον Ολυμπιακό και έμαθα πολλά από αυτόν. Πιστεύω ότι φέτος, κάνει έναν μεγάλο αγώνα δρόμου στον Άρη, με την απουσία των ξένων παικτών στο ρόστερ».

Ερωτηθείς για το πώς περιμένει το παιχνίδι με τον Άρη, απάντησε: «Η διοίκηση κάνει μία νέα αρχή. Προσπαθεί να χτίσει την ομάδα, με τις δεδομένες δυσκολίες. Ο Άρης θα εμφανιστεί χωρίς άγχος, ξεκούραστος και με περισσότερα κίνητρα να κερδίσει. Από την άλλη, εμείς θα είμαστε κουρασμένοι λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και γι ‘ αυτό το λόγο, δε θα είναι τόσο εύκολο ματς για εμάς», ενώ συνέχισε λέγοντας:« Ο Άρης μπορεί να μην έχει Αμερικανούς παίκτες, αλλά οι παλιοί μου συμπαίκτες, Βεργίνης και Μποχωρίδης, είναι σημαντικά στηρίγματα για αυτόν».

Ακόμη, ο ταλαντούχος γκαρντ αποκάλυψε ποιο είναι το μπασκετικό του ίνδαλμα:«Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο καλύτερος γκαρντ της Ευρώπης. Νιώθω περήφανος και τυχερός που είναι συμπαίκτης μου. Καθημερινά μαθαίνω πολλά δίπλα του, τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου».

To Top