ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σλούκας: «Είδωλά μου Γκάλης, Τζόρνταν”

Ο Κώστας Σλούκας κλήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των φίλων της Φενέρμπαχτσε μέσω twitter και μεταξύ άλλων έκανε ειδική αναφορά στους Τζόρνταν, Γκάλη και Παπαλουκά. 

Αρχικά ο Έλληνας γκαρντ στάθηκε στην παρουσία του στη Φενέρ, λέγοντας ότι «είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που αγωνίζομαι σε αυτό το κλαμπ και που αποτελώ μέλος αυτής της οικογένειας. Αλησμόνητη στιγμή μου είναι η συμμετοχή μας στον τελικό της EuroLeague και αυτό διότι δεν μπορούσα να κοιμηθώ τις επόμενες ημέρες. Χάσαμε στις λεπτομέρειες και αυτό μας πόνεσε πάρα πολύ. Ομως συνεχίζουμε…»

Σε ερώτηση για το αν ήθελε να γίνει μπασκετμπολίστας από μικρός: «Είχα όνειρο να γίνω αθλητής. Έπαιζα και ποδόσφαιρο μικρός, αλλά πιο πολύ μπάσκετ με έναν ξάδερφό μου».

Για το ποια λέξη τον αντιπροσωπεύει: «Παθιασμένος»

Για το κλίμα στα αποδυτήρια της Φενέρ: «Ο πιο πλακατζής είναι ο Μπόμπι (σ.σ. Ντίξον), ο Γιαν (σ.σ. Βέσελι) είναι φοβερός τύπος, ο Πέρο (σ.σ. Αντιτς), γενικά έχουμε φοβερή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια».

Για το είδωλο του: «Ο Μάικλ Τζόρνταν, ο Νίκος Γκάλης, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Βασίλης Σπανούλης»

Για τον… κολλητό του στην ομάδα:  «Δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιον συγκεκριμένο που να είναι κοντά σε εμένα. Όμως κάνουμε καλή παρέα με τον  Μπόγκνταν (σ.σ. Μπογκντάνοβιτς), τον Κάλινιτς, τον Βέσελι, τον Πέρο και τον Μπόμπι».

To Top