Σλούκας: «Θα πάμε στον Καναδά για να παλέψουμε»

Στο περιθώριο της σημερινή εκδήλωσης της Εθνικής ομάδας μπάσκετ με τους χορηγούς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ο Κώστας Σλούκας αναφέρθηκε στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Stoiximan: Αγώνες με 0% γκανιότα* κάθε μέρα με σούπερ αποδόσεις & ειδικά στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, πέναλτι! *Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού τόνισε πως μπορεί να υπάρχουν δικαιολογίες, ωστόσο αυτές είναι για τους αδύναμους, ξεκαθαρίζοντας πως τόσο εκείνος όσο και όλη η ομάδα θα παλέψουν για την πρόκριση στον Καναδά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Σλούκα: «Είναι ιδιαίτερη τιμή να εκπροσωπώ τη χώρα μου, κάτι που κάνω από τα 10-12 μου χρόνια. Θέλω να κάνω το καλύτερο δυνατό μαζί με τους συμπαίκτες μου. Υπάρχουν δικαιολογίες, αλλά αυτές είναι για τους αδύναμους.

Οι 12 θα πάμε για να παλέψουμε, θα πάμε να παίξουμε μεστά και ώριμα για τις πιθανότητές μας απέναντι σε καλές ομάδες. Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι, με καλή προετοιμασία πριν τους αγώνες, στους οποίους παίζει ρόλο ο παράγοντας τύχη και η ψυχή».

To Top