ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σλούκας: «Τώρα ξεκινάει το τουρνουά για εμάς»

Ο Κώστας Σλούκας μετά τη νίκη επί της Ισλανδίας υπογράμμισε πως το Eurobasket 2017 τώρα ξεκινάει για την Εθνική Ομάδα, αναφερόμενος στο ματς με την Γαλλία.

Μιλώντας στην κάμερα της «ΕΡΤ» ο 27χρονος γκαρντ ανέφερε: «Περιμέναμε την πρεμιέρα περίεργη. Η Ισλανδία δεν είναι της δικής μας δυναμικότητας, από εδώ και πέρα ξεκινάει το τουρνουά για εμάς, αρχής γενομένης με το ματς με την Γαλλία. Η ομάδα φτιάχνει τον χαρακτήρα της. Το σημαντικό είναι να κερδίζουμε, να παίρνουμε τα αποτελέσματα. Δείξαμε κάποια νεκρά διαστήματα, αλλά είχαμε καλό πρόσωπο. Έχουμε ένα δυνατό παιχνίδι με την Γαλλία, που είναι δυνατή και φιλόδοξη» και συμπλήρωσε για το παιχνίδι με την Γαλλία, που ακολουθεί: «Οι Γάλλοι έχουν ποιοτικούς παίκτες, που πρωταγωνιστούν σε Eurobasket και στο Παγκόσμιο. Έχουν ένα πλήρες ρόστερ. Πρέπει να μην έχουμε νεκρά διαστήματα».

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με το αν το δεύτερο ημίχρονο έδωσε ψυχολογική ώθηση στους διεθνείς, τόνισε: «Δεν θα έλεγα ότι το δεύτερο ημίχρονο μας έδωσε ψυχολογική ώθηση. Όπως είπα, έπρεπε να πάρουμε οπωσδήποτε το παιχνίδι. Είπαμε στα αποδυτήρια ότι πρέπει να παίξουμε σοβαρά 10′ για να τελειώσουμε το παιχνίδι και να προχωρήσουμε».

 

To Top