ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σλούκας: «Tα χρήματα δεν είναι το παν»

Ο Κώστας Σλούκας παραδέχθηκε πως υπήρξε ενδιαφέρον από ελληνικές ομάδες, αλλά ξεκαθάρισε πως τα χρήματα δεν είναι το παν και πως δεν αφήνεις εύκολα την Φενέρμπαχτσε και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Τι είπε για τον Κώστα Μίσσα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ο κόουτς Μίσσας είναι έμπειρος και είναι πολλά χρόνια στην Εθνική, το υλικό είναι σπουδαίο. Έχουμε δουλέψει ξανά με τον κόουτς Μίσσα, υπάρχει εμπειρία από την πλευρά των προπονητών και πιστεύω πως έχουμε το κατάλληλο μείγμα. Τα παιδιά είναι ψημένα και γαλουχημένα. Το τελείωμα ήταν φανταστικό στη σεζόν, νιώθω ευλογημένος, είμαι χαρούμενος εκεί που βρίσκομαι και εύχομαι να ζήσω σπουδαίες στιγμές και με την Εθνική.

Τέθηκαν πολλά στο τραπέζι, το παν όμως δεν είναι τα χρήματα, νιώθω σεβασμό, έχω πολύ σημαντικό ρόλο και ήθελα να μείνω εκεί. Υπήρχε ενδιαφέρον από την Ελλάδα όμως η αλήθεια είναι ότι δεν αφήνεις εύκολα την πρωταθλήτρια Ευρώπης και έναν  από τους καλύτερους προπονητές όλων των εποχών. Είχαμε σπουδαία συνεργασία, ο κόσμος με αγαπάει, με στήριξε στις δύσκολες στιγμές και έκανα την καλύτερη επιλογή».

To Top