ΜΠΑΣΚΕΤ

Σμους Πάρκερ: “Τρομερή εμπειρία το Κύπελλο με τον Άρη, ξεχωριστά τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ”

Ο Σμους Πάρκερ παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας πέραν των άλλων και για τις εμπειρίες του από τον Άρη.

Ο Αμερικανός γκαρντ που μετά τον Άρη έπαιξε στους Λος Άντζελες Λέικερς, αγωνίστηκε στους “κιτρινόμαυρους” την σεζόν 2003/04 υπό την καθοδήγηση του Τσαρλς Μπάρτον.

Aναλυτικά όσα είπε:

«Θυμάμαι τα πάντα. Βέβαια, υπήρχαν κάποια προβλήματα με τις πληρωμές και με τα χρήματα που έπρεπε να λάβω, όμως στην Ελλάδα έζησα πολλές όμορφες στιγμές. Και αυτές φυσικά θυμάμαι πιο έντονα. Κατακτήσαμε το Κύπελλο Ελλάδας με τον Άρη, τότε που είχαμε μια πολύ καλή ομάδα και αυτό ήταν σπουδαίο επίτευγμα για την ομάδα, αλλά και για μένα. Εκείνη τη σεζόν μπορώ να πω ότι έκανα μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας μου», είπε αρχικά σε αθηναϊκή ιστοσελίδα.

Για τον τελικό του Κυπέλλου στην Λαμία: «Πράγματι ήταν πολύ έντονος. Έβλεπες τον κόσμο των δύο ομάδων να έχει ένταση, έβλεπες τις φωτιές που υπήρχαν. Ήταν μια τρελή ατμόσφαιρα. Για μένα ήταν κάτι πάρα πολύ παράξενο που δεν το είχα βιώσει ξανά στην καριέρα μου. Ήταν μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας μου. Είχαμε πάρα πολύ καλή ομάδα, κατακτήσαμε και το Κύπελλο Ελλάδας τότε. Χωρίς αμφιβολία ήταν μια τρομερή εμπειρία για μένα».

Του ζητήθηκε να επιλέξει ανάμεσα σε Άρης-ΠΑΟΚ και Λος Άντζελες Λέικερς-Μπόστον Σέλτικς: «Το Άρης – ΠΑΟΚ θα διάλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη! Αν κέρδιζες εκείνο το παιχνίδι ο κόσμος θα φώναζε για σένα και θα σε είχαν σαν βασιλιά. Αν όμως έχανες, τότε τα πράγματα θα ήταν δύσκολα. Ήταν τέτοιο το πάθος για νίκη».

To Top