Σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και του Ιωνικού

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στην Λεωφόρο Κατεχάκης στο ύψος του Καρέα ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και του Ιωνικού.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οπαδοί της ΑΕΚ οι οποίοι είχαν κατεύθυνση το ΟΑΚΑ (για τον αγώνα της ομάδας τους με την Τρίγλια Ραφήνας) συναντήθηκαν με οπαδούς του Ιωνικού (πήγαιναν στον Βύρωνα για το ματς με την Δόξα) με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια.

Πάντοτε σύμφωνα με τις μαρτυρίες παρευρισκομένων, ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα, ξύλο και γενικότερα μεγάλη ένταση για αρκετά λεπτά, ενώ έγινε και ρίψη μολότοφ! Μάλιστα προκλήθηκαν αρκετές ζημιές σε καταστήματα και σταθμευμένα οχήματα, ενώ ένα αυτοκίνητο πήρε φωτιά με τους οπαδούς του Ιωνικού να βγάζουν τη μητέρα και το παιδί της με ασφάλεια έξω από το όχημα!

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η περιοχή μετατράπηκε σε πεδίο μάχης ενώ προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο. Επί τόπου έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και αργότερα η κατάσταση ηρέμησε.

Υπενθυμίζεται ότι σε φιλικό προ δύο μηνών στην Νεάπολη, ανάμεσα στον Ιωνικό και την ΑΕΚ, είχαν σημειωθεί και πάλι επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.

πηγή: sentragoal.gr

To Top