Σοβαρές καταγγελίες κατά του ΠΑΟΚ από παίκτρια που πήρε μεταγραφή στον Άρη!

Η Ιωάννα Χαμαλίδου αποχώρησε από τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ  αφήνοντας αιχμές που προκάλεσαν αίσθηση. Πλέον αγωνίζεται στον Άρη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Συγκεκριμένα, η παίκτρια του γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου, η οποία τις τελευταίες δύο σεζόν δεν αγωνίστηκε εξαιτίας τραυματισμών υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν την στήριξαν κατά τη διάρκεια των τραυματισμών της, με την ίδια να πληρώνει από μόνη της την επέμβαση, τις φυσικοθεραπείες και τις εξετάσεις της, ενώ επισημαίνει πως ενώ η ομάδα, της υποσχέθηκε να της επιστρέψει ένα συγκεκριμένο ποσό αυτό δεν έγινε ποτέ, την ώρα που δεν της καταβάλλονταν οι μισθοί για το διάστημα που ήταν εκτός δράσης.

Παράλληλα, η παίκτρια κάνει λόγο για «εξευτελιστικό μισθό» αφήνοντας αιχμές πως υπήρχαν σκέψεις να δοθεί δανεική σε άλλη ομάδα εκτός Θεσσαλονίκης – χωρίς να ενημερωθεί- παρά το γεγονός πως σπουδάζει στην πόλη.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανάρτηση της Χαμαλίδου:

«Πρωτοήρθα στην ομάδα στην ηλικία των 15, ούσα κάτοικος Γιαννιτσών. Ο ΠΑΟΚ έγινε ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, θυσίασα σχολείο, φίλους, χρόνο και χρήματα για να είμαι κοντά στην ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα διότι χάρη σ’ αυτήν αποκόμισα εμπειρία παίζοντας σε μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια συμμετέχοντας στο champions league, ήμουν μέλος όλων των τμημάτων της εθνικής Ελλάδος (κορασίδες, νεάνιδες, γυναίκες), πήρα μόρια μέσω της πανελλήνιας κατάκτησης μας, απ’ τα οποία κατάφερα να περάσω στη σχολή της αρεσκείας μου και τέλος γνώρισα σπάνιους ανθρώπους – διαμάντια που έχω την τιμή να αποκαλώ φίλους.

Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλουμε. Μετά από δύο αλλεπάλληλους τραυματισμούς που με ανάγκασαν να μείνω εκτός αγωνιστικής δράσης δύο ολόκληρα χρόνια, η ομάδα που αγαπούσα ανιδιοτελώς μου γύρισε την πλάτη, έδειξε πλήρη αδιαφορία για την κατάσταση μου και ασέβεια προς το πρόσωπό μου. Με άφησε μόνη μου σ’αυτές τις δύσκολες στιγμές χωρίς να με υποστηρίξει ούτε ψυχολογικά ούτε οικονομικά. Πολέμησα μόνη μου και τα κατάφερα να σταθώ ξανά στα πόδια μου. Επιστρέφοντας στην ομάδα, γεμάτη όνειρα και όρεξη για δουλειά,η διοίκηση του ΠΑΟΚ φρόντισε να μου ξανακόψει τα φτερά.

Γνωρίζοντας πως τα τελευταία δύο χρόνια η ομάδα δεν μου παρείχε τον μισθό μου, πως τα έβγαζα δύσκολα πέρα και πως πλήρωσα όλες τις εξετάσεις,τις φυσικοθεραπειές και την εγχείρηση με δικά μου χρήματα,μου υποσχέθηκαν να γίνει επιστροφή κάποιων χρημάτων. Όχι μόνο δεν πήρα πίσω τα χρήματα για την εγχείρηση (που έγινε σε γιατρό του ΠΑΟΚ), δεν με έβαλαν στη λίστα του πριμ από τον Α.Σ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, είχαν και σκοπό να μου δίνουν εξευτελιστικό μισθό που δεν έφτανε ούτε για την εξόφληση του ενοικίου μου.

Τέλος μου γύρισαν για ακόμα μια φορά την πλάτη, σχεδιάζοντας εν αγνοία μου να με στείλουν με μορφή δανεισμού σε ομάδα εκτός Θεσσαλονίκης, αγνοώντας το γεγονός ότι είμαι φοιτήτρια, με την πρόφαση να ετοιμαστώ εκεί κατάλληλα και μετά να επιστρέψω στην ομάδα. Έχω μάθει απ την ζωή μου να υπομένω τα δύσκολα, η συμπεριφορά όμως της ομάδας απέναντι στο πρόσωπο μου περνάει τα όρια της ανεκτικότητας μου και γι αυτό το λόγο αποχωρώ.

Με εκτίμηση προς τους φίλους του ΠΑΟΚ.

Ιωάννα Χαμαλίδου».

 

To Top