Σοβαρεύουν τα πράγματα…

Οι «τουρίστες» τελείωσαν και ο γ’ προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ περιλαμβάνει σοβαρές ευκαιρίες για κέρδη, όπως όμως και το Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ, όπου το Betarades.com «βλέπει» νίκες Λιθουανίας και Γαλλίας.

Σέντρα στον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους πρώτους αγώνες να περιλαμβάνουν περιπτώσεις για… όλα τα γούστα, αλλά το Betarades.com ξεχωρίζει τον «άσο» της Ντιναμό Κιέβου κόντρα στη Φέγενορντ (ενδεικτική απόδοση 1,65).

Ενημερωθείτε για όλα τα σημερινά ματς για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ!

Στην αναμέτρηση Μάδεργουελ – Παναθηναϊκός, η καλύτερη επιλογή είναι το «Χ» (3,60), αλλά ακόμα προτιμότερο είναι να το συνδυάσετε με «άσο» στο Ντεπόρτες Ικίκε – Κλουμπ Νασιονάλ (2,40) και «άσο» στο Σάο Καετάνο – Βιτόρια (2,40), σε ένα σύστημα 2-3 με περιθώριο λάθους.

Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα Μάδεργουελ – Παναθηναϊκός!

Εξάλλου, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου συνεχίζονται οι αγώνες του τουρνουά μπάσκετ, για τη φάση των ομίλων. Το Betarades.com προτείνει νίκη της Λιθουανίας απέναντι στη Νιγηρία, παρότι οι Λιθουανοί προσφέρονται με μειονέκτημα -7,5 πόντων (ενδεικτική απόδοση 1,91), αλλά και επικράτηση της Γαλλίας, η οποία παίζεται με πλεονέκτημα +5,5 πόντους κόντρα στην Αργεντινή (ενδεικτική απόδοση 1,85).

Καλή επιτυχία και καλά κέρδη σε όλους!

To Top