ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σοβαρότητα, βελτίωση και έτοιμος για το πρώτο διπλό, μέσα στην Τρίπολη (PRESSARIS – Live, 17:00)

Παιχνίδια σαν το σημερινό (17.00) στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Αρκαδικό, ο φετινός Άρης πρέπει να τα καθαρίζει με συνοπτικές διαδικασίες. Δεν είναι ούτε υπεροπτικό, ούτε υπερβολικό το παραπάνω συμπέρασμα. Είναι ο μόνος τρόπος για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της. Να μην έχει απώλειες στα λεγόμενα “μικρά” ματς.

Με κάθε σεβασμό προς τον Αρκαδικό και την προσπάθεια που κάνει, οι κίτρινοι οφείλουν να μπουν σήμερα στο γήπεδο της Τρίπολης και να κερδίσουν χωρίς να απειληθούν, χωρίς να έχουν στο μυαλό τους οποιοδήποτε “ελαφρυντικό” από την κούραση ή την ταλαιπωρία του ταξιδιού στη Τραπεζούντα.

Το φετινό ρόστερ του Άρη έχει τους παίκτες εκείνους που μπορούν να μπουν και να κερδίσουν τέτοια παιχνίδια, ακόμα κι αν οι ξένοι, ιδίως αυτοί που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, ίσως να μην μπορέσουν να προσαρμοστούν άμεσα στις συνθήκες του αγώνα.

Παίκτες όπως ο Θόδωρος Ζάρας, ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς, ο Σπύρος Μούρτος, οι υπόλοιποι Έλληνες είναι έμπειροι για να διαχειριστούν τέτοια παιχνίδια και αποκτήθηκαν ακριβώς για να δώσουν στον Άρη την απαιτούμενη “ασφάλεια” σε αυτά τα παιχνίδια.

Διαφορά ποιότητας και ποσότητας υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν όλοι, ωστόσο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Ο Άρης δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσει τον Αρκαδικό. Πρέπει να μπει και να παίξει με το ίδιο σκεπτικό που αντιμετώπισε την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και την Τράμπζονσπορ και φυσικά θα πρέπει να παρουσιάσει βελτίωση σε πράγματα του παιχνιδιού που του στέρησαν τη νίκη στα δύο τελευταία παιχνίδια.

To Top