Σοκάρει ο Κίερον Ντάιερ: «Έχω κακοποιηθεί σεξουαλικά από συγγενή μου»

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση, ο Κίερον Ντάιερ αποκάλυψε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συγγενή του!

Ο παλαίμαχος Άγγλος άσος αποφάσισε να μιλήσει για όσα τον σημάδεψαν στα παιδικά του χρόνια  Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Μιλώντας στην βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο Ντάιερ «ομολόγησε» ότι ο αδερφός του παππού του τον βίασε σε ηλικία 16 ετών.

Η περιγραφή του πρώην άσου της Νιούκαστλ και της Γουέστ Χαμ είναι σοκαριστική…

«Ο Κένι, αδερφός του παππού μου, έβαλε το χέρι του μέσα στο παντελόνι μου την ώρα που κοιμόμουν. Ξύπνησα, αλλά φοβόμουν να ανοίξω τα μάτια μου. Πάγωσα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Κατάλαβε ότι είχα ξυπνήσει διότι μου είπε να μην κουνιέμαι, μου ζήτησε να ηρεμήσω.

Μου έλεγε να μην πω τίποτα, ότι θα μου αγόραζε σοκολάτες. Μου κατέβασε το παντελόνι μέχρι τους αστραγάλους. Ήξερα ότι κάτι κακό μου έκανε. Δεν μπορούσα να κουνηθώ, ούτε να μιλήσω.

Άρχισε να μου κάνει στοματικό έρωτα. Ήταν σαν εφιάλτης, αλλά ήμουν ξύπνιος. Στο τέλος μου είπε ότι αυτό θα είναι το μυστικό μας».

Ο συγκεκριμένος συγγενής πέθανε όταν ο Ντάιερ ήταν 21 χρόνων. Είχε ήδη υπογράψει στη Νιούκαστλ και είχε κάνει το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα της Αγγλίας.

«Πήγα στην κηδεία του και απορούσε που όλοι έκλαιγαν για ένα τέρας» λέει σήμερα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, συμπληρώνοντας ότι το ποδόσφαιρο τον βοήθησε να ξεπεράσει όσα συνέβησαν.

Πηγή: sdna.gr

To Top