Σοκάρει το οπλοστάσιο που είχαν οι χούλιγκανς στη Νέα Φιλαδέλφεια: Κοντάρια, μαχαίρια, φωτοβολίδες (photo-video)

Με μαχαίρια, κοντάρια, φωτοβολίδες, πέτρες και καπνογόνα έκαναν την επίθεση οι Κροάτες χούλιγκανς και οι Έλληνες συνεργοί τους στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ολόκληρο οπλοστάσιο είχαν οι χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και οι Έλληνες συνεργοί τους που πραγματοποίησαν επίθεση στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου έχασε τη ζωή του ο φίλαθλος Μιχάλης Κατσούρης.

Μεταξύ των ευρημάτων της ΕΛ.ΑΣ μετά την δολοφονική επίθεση συμπεριλαμβάνονται μαχαίρια, στυλιάρια, σιδερολοστοί, φωτοβολίδες και μπουκάλια, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το reader.gr.

Tην ίδια ώρα οι έρευνες για την τον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας του 29χρονου συνεχίζονται. Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών βρίσκονται υλικό από κάμερες, οι συνομιλίες από τα κινητά των συλληφθέντων, ενώ πραγματοποιούνται λήψεις δειγμάτων DNA.

Την ίδια ώρα, στο «μικροσκόπιο» έχει μπει και μια τάβλα ενός μέτρου και 20 εκατοστών με καρφιά, η οποία έχει αίμα και εξετάζεται σε ποιον ανήκει. Ο ανακριτής έχει δώσει ήδη εντολή να ληφθεί δείγμα DNA από τους συλληφθέντες, προκειμένου να διασταυρωθεί εάν ανήκει σε κάποιον από αυτούς ή όχι.

ΠΗΓΗ: READER.GR

To Top