Σοκαριστικές καταγγελίες για οπαδούς της Βερόνα: «Περίμεναν κόσμο με ζώνες, χτύπαγαν οικογένειες»

Η Μίλαν πέρασε από το «Μπεντεγκόντι» την Κυριακή επικρατώντας 3-1 της Βερόνα και έκανε ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου. Τα πράγματα, όμως, δεν ήταν όλα ρόδινα στο γήπεδο και παρότι βρέθηκαν στις κερκίδες του περίπου 16 χιλ. οπαδοί των «ροσονέρι», δέχτηκαν επιθέσεις και τραμπουκισμούς από οπαδούς της Βερόνα.

Συγκεκριμένα, τα όσα ισχυρίζονται αρκετοί οπαδοί της Μίλαν σοκάρουν, αφού αναφέρουν πως οι οργανωμένοι οπαδοί της Βερόνα περίμεναν έξω από το γήπεδο με ζώνες στα χέρια και χτυπούσαν όσους δεν φορούσαν κασκόλ της Ελλάς και θεωρούσαν πως ήταν… εχθροί. Και όλα αυτά, μπροστά στα μάτια της αστυνομίας, η οποία φέρεται να καθόταν άπραγη μπροστά στα σκηνικά βίας, με οικογένειας και παιδιά να χτυπιούνται επίσης.

«Είχα το φούτερ μου χωρίς τίποτα από κάτω για να αποφύγω προβλήματα. Φύγαμε με το κεφάλι κάτω, παριστάνοντας τους απογοητευμένους οπαδούς της Βερόνα, αλλά γύρω μας υπήρχαν άνθρωποι με ζώνες στα χέρια τους που περίμεναν το πέρασμά μας για να ανακαλύψουν κάποιον που είχε τα χρώματα των ροσονέρι για να τον χτυπήσουν. Μπροστά στην αστυνομία, που ήταν παρούσα, περπάτησαν με τις ζώνες στα χέρια και αναζήτησαν αυτούς με τα διακριτικά της Μίλαν. Μετά επιτέλους φτάσαμε στο αμάξι και πήγαμε σπίτι…», είπε ο Αλεσάντρο, οπαδός των Μιλανέζων που βρέθηκε στο γήπεδο.

To Top