Σοκαριστική επίθεση με φωτοβολίδες από οπαδούς της Ντεν Χάαγκ στους φιλοξενούμενους της Εξέλσιορ!

Θλιβερές σκηνές εκτυλίχθηκαν μετά την αναμέτρηση της Ντεν Χάαγκ κόντρα στην Εξέλσιορ, καθώς οπαδοί των γηπεδούχων επιτέθηκαν με φωτοβολίδες στους φιλοξενούμενους.

Μία ματσάρα ολκής ανάμεσα στην Ντεν Χάαγκ και την Εξέλσιορ επισκιάστηκε πλήρως από την τρομακτική επίθεση των οπαδών των γηπεδούχων προς τους φιλοξενούμενους μετά τη λήξη του αγώνα.

Συγκεκριμένα, η Ντεν Χάαγκ είχε το εισιτήριο της ανόδου από τη δεύτερη κατηγορία στην Eredivisie στα χέρια της, καθώς προηγήθηκε 3-0 στο 47’, ωστόσο στο 69’ έμεινε με δέκα παίκτες, γεγονός που άλλαξε πλήρως τα δεδομένα του αγώνα.  Εξέλσιορ με γκολ στο 78’, το 83’ και το 90’+3’ (3-3) οδήγησε το ματς στην παράταση, αφού το πρώτο ματς είχε λήξει 1-1.
Στο έξτρα μισάωρο ανέκτησαν το προβάδισμα στο 97’, αλλά η Εξέλσιορ που έπαιζε επίσης με δέκα παίκτες από το 90’+2’ ισοφάρισε στο 108’ οδηγώντας το παιχνίδι στα πέναλτι. Εκεί, η φιλοξενούμενη Εξέλσιορ επικράτησε με 8-7 και πήρε την άνοδο.

Αυτό το αποτέλεσμα προκάλεσε την οργή των γηπεδούχων οπαδών που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στους εκδρομείς της Εξέλσιορ ακόμα και με φωτοβολίδες ευθείας βολής, μετατρέποντας το συμβάν σε δολοφονική απόπειρα.

Μάλιστα, οι θλιβερές σκηνές μεταφέρθηκαν και εκτός γηπέδου με επεισόδια με τις δυνάμεις της Αστυνομίας.

Δείτε τα θλιβερά επεισόδια:

To Top