ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Σοκαριστικό, μπορεί να παρασύρει την άνοδο των δευτεραθλητών”!

Ο πρόεδρος της ΑΕ Καραϊσκάκης Οδυσσέας Δράκος μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά την άνοδο των δευτεραθλητών της Γ ‘Εθνικής, αλλά και την απόφαση για την αποβολή της Κέρκυρας από τη Σούπερ λιγκ και το κατά πόσο αυτή επηρεάζει την προσπάθεια των ομάδων που θέλουν να ανέβουν στη Φούτμπολ λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio:

Για τους χειρισμούς των δευτεραθλητών της Γ ‘Εθνικής να πετύχουν την άνοδο στη Φούτμπολ λιγκ: «Ορισμένες φορές όταν δεν έχεις να πεις τίποτα, καλύτερα να μη μιλάς. Η τελευταία μου επαφή με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Άρτας κ. Τρομπούκη ήταν πριν τη γ.σ. της ΕΠΟ. Τότε είχε προκύψει θέμα με την εφαρμογή του κανονισμού. Έκτοτε δεν είχαμε καμία συνομιλία, ούτε έτυχε να βρεθούμε στην πόλη τυχαία. Ούτε και ποτέ μπήκε στον κόπο να μας ενημερώσει για το τηλεφώνημα του κυρίου … τάδε.

Δεν με τιμά το γεγονός ότι μιλάω έτσι για τον πρόεδρο της Ένωσής μας, αλλά καλύτερο θα είναι να κοιτάξει τα δικά του προβλήματα και να αφήσει ήσυχο τον Καραϊσκάκη. Οι απόψεις του μικρή αξία έχουν. Προφανώς αγνοεί όλες τις νομικές ενέργειες που έχει κάνει ο Καραϊσκάκης, αλλά και οι υπόλοιποι δευτεραθλητές της Γ ‘Εθνικής.

Εν πάση περιπτώσει σε ότι αφορά τον Καραϊσκάκη, δεν μας εκφράζει ο κ. Τρομπούκης. Είναι γεμάτη η χώρα από αυτόκλητους σωτήρες. Τους ευχαριστούμε, αλλά πρέπει να μας αφήσουν να σωθούμε μόνοι μας. Αν κάνουμε λάθος θα βγούμε και θα απολογηθούμε στα σωματεία μας, στα μέλη μας, στους φιλάθλους μας. Αν όμως κάνουμε σωστά οφείλουν όλοι αυτοί να μας ζητήσουν συγνώμη για όσα ισχυρίζονται τελευταία.

Προφανώς αγνοούν ότι εμείς συνοδεύσαμε τη δήλωσή μας για το Πρωτάθλημα της Γ ‘Εθνικής με επιστολή με την οποία εξηγούμε τα πράγματα όπως είναι. Προφανώς αγνοεί ότι με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου εμείς ζητήσαμε από τη Φούτμπολ λιγκ να μετέχουμε σ ‘εκείνο το Πρωτάθλημα, αλλά δεν μπορούμε να πάρουμε και το ρίσκο να βρεθούμε στο δεύτερο τοπικό. Διότι η επικύρωση της βαθμολογίας στη Γ ‘Εθνική έχει ήδη γίνει.

Δεν είναι όπως στο Πρωτάθλημα της Φούτμπολ λιγκ, στο οποίο ο καθένας μπορεί να πει δεν δηλώνω συμμετοχή και περιμένω. Δεν μπορώ να καταλάβω εναντίον ποιας απόφασης μας ζητούν να προσφύγουμε. Δεν γνωρίζω τι του έχει πει ο κ. Τζανόπουλος, τον οποίο επικαλείται, δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί του.

Γνωρίζω τις εκπεφρασμένες παλιές του απόψεις δημοσίως τι πρέπει να γίνει και πως πρέπει να γίνει, αλλά ας πάει να ρωτήσει τον κ. Γκιρτζίκη ο οποίος πρόσφατα σε δηλώσεις του ήταν σαφής και ακριβής με το τι πρόκειται να γίνει. Εξήγησε ότι πρέπει να επικυρωθούν οι βαθμολογίες, να προκύψουν τα κενά και μετά θα προκύψουν και οι ενέργειες εκείνες που πρέπει να κάνουν. Τα σωματεία που ενδιαφερόμαστε είμαστε σε συνεχή επαφή και ότι χρειαστεί θα το κάνουμε ».

Για την απόφαση αποβολής της Κέρκυρας από τη Σούπερ λιγκ: «Είναι σοκαριστικό γιατί δυστυχώς μας παρασύρει. Εάν συνέβη αυτό είναι πολύ κακή εξέλιξη. Αυτή η απόφαση ενδεχομένως να μας δημιουργήσει εμάς σαν Καραϊσκάκη πολλά σοβαρά προβλήματα.

Μπορεί να καθυστερήσει η επικύρωση βαθμολογίας της Σούπερ λιγκ τόσο, ώστε να μην υπάρχει χρόνος για μας. Να εξηγήσω ότι εμείς δεν παίρνουμε θέση για το ποια έπρεπε να είναι η απόφαση. Έτσι και αλλιώς δεν έχουμε τίποτα ούτε με τον Λεβαδειακό, ούτε με την Κέρκυρα. Αναφέρομαι καθαρά στη δική μας υπόθεση. Πλέον η υπόθεση των δευτεραθλητών πάει πολύ πίσω και θα μπορέσω να απαντήσω σε περισσότερα ερωτήματα, εφόσον εξετάσουν το θέμα οι νομικοί μας».

To Top