Σοκ! Αυτοκτόνησε ο Γκάρι Σπιντ!

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του Γκάρι Σπιντ, πρώην ποδοσφαιριστή με σημαντική καριέρα στα γήπεδα της Αγγλίας που ήταν μέχρι και χθες ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουαλίας! Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο Σπιντ αυτοκτόνησε! Διαβάστε τις λεπτομέρειες…

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ο Σπιντ βρέθηκε στο σπίτι του στο Τσέστερ απαγχονισμένος και οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών αρχών κάνουν λόγο για αυτοκτονία. Ο Σπιντ ήταν γεννημένος το 1969 και από το 2010 πήρε την θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ουαλίας.

Εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας ανέφερε ότι το τμήμα δέχθηκε μια κλήση στις 07:08 το πρωί. Κανένα στοιχείο δεν οδηγεί σε εγκληματική ενέργεια και οι αρχές ζητούν από τα ΜΜΕ να σεβαστούν τον ανθρώπινο πόνο της οικογένειας.

Ο Μάικλ Όουεν που ζει επίσης στο Τσέστερ είναι συγκλονισμένος και στο twitter του έγραψε πριν από λίγη ώρα πως “δεν μπορώ να πιστέψω τα νέα για τον τον Γκάρι Σπιντ. Χαιρετηθήκαμε πριν από λίγες ημέρες, όταν αφήσαμε τα παιδιά μας στο σχολείο. Δεν έχω λόγια”.

Ο Σπιντ έκανε μεγάλη καριέρα στα γήπεδα της Αγγλίας, αγωνιζόμενος οχτώ χρόνια με τη φανέλα της Λιντς (1988-1996), δύο χρόνια με την Έβερτον (1996-98), έξι χρόνια με τη Νιουκάσλ (1998-2004), τέσσερα χρόνια με τη Μπόλτον (2004-08) και δύο χρόνια με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2008-10).

To Top