ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σοκ για τον Τσουμάνη, τον γύρο του κόσμο έκανε η θλιβερή είδηση, αναμονή για το πόρισμα της νεκροψίας

Σοκαρισμένοι όλοι από την απώλεια του Νίκου Τσουμάνη, τον γύρο του κόσμο έκανε η θλιβερή είδηση, αναμονή για το πόρισμα της νεκροψίας.

Η χθεσινή μέρα έκρυβε μια δυσάρεστη, μια τραγική είδηση. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του, σκορπίζοντας με θλίψη συγγενείς και φίλους, αλλά σοκάροντας την κοινή γνώμη για το τραγικό τέλος του στη μαρίνα Νέας Κρήνης στην Καλαμαριά.

Μια είδηση που έκανε τον γύρο του κόσμου. Δεκάδες μέσα ενημέρωσης σε κάθε γωνιά του πλανήτη φιλοξένησαν το θλιβερό γεγονός, από την ιταλική Gazzetta delo sport, την Ισπανική Marca, την Πορτογαλική Abola, την αγγλική Mirror, μέχρι και τα κορυφαία σάιτ της άλλης πλευράς του Ατλαντικού, όπως η OGlobo.

Όπως σημειώσαμε και χθες το άψυχο σώμα του Νίκου Τσουμάνη βρήκαν μέσα στο αυτοκίνητό του ψαράδες της περιοχής, που ειδοποίησαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, βρήκαν τον 31χρονο ποδοσφαιριστή νεκρό στη θέση του οδηγού και γύρω από το λαιμό του περασμένα τρία πλαστικά tire up, όπως αυτά, που χρησιμοποιούνται για δεσίματα. Αυτά προκάλεσαν και τον θάνατό του.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, μετά τις πρώτες έρευνες. Το ιατροδικαστικό πόρισμα κάνει λόγο για θάνατο από ασφυξία, εν αναμονή της νεκροψίας – νεκροτομής που θα διενεργηθεί και θα ρίξει άπλετο φως στις συνθήκες του θανάτου. Αστυνομικοί που παίρνουν μέρος στην έρευνα, συμπληρώνουν πως το κάθισμα κι η στάση του σώματός του, βρίσκονταν σε τέτοια θέση, που τους έκανε να αποκλείσουν το ενδεχόμενο να αιφνιδιάστηκε από άτομο που μπήκε στο όχημα…

Από νωρίς χθες το πρωί οι αστυνομικοί ψάχνουν επίσης να βρουν κάποιο σημείωμα του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή στο σπίτι και τα μέρη που συνήθιζε να πηγαίνει. Με τις έρευνες να συνεχίζονται και μια ολόκληρη περιοχή στην Καλαμαριά να έχει σκεπαστεί από ένα πέπλο θλίψης.

To Top