Σοκ: «Ευτυχώς που έγινα συμπαίκτης του Γκάλη, πέρασα όμορφα στη Θεσσαλονίκη»

Ο Τίιτ Σοκ έπαιξε μερικούς μήνες στον Άρη, τη σεζόν 1997-98 και αποχώρησε από την ομάδα λόγω ενός τραυματισμού που τον ανάγκασε μάλιστα να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Αισθάνεται τυχερός  πάντως που αγωνίστηκε στην ίδια ομάδα με τον Νίκο Γκάλη, ο οποίος ήταν ο αγαπημένος του παίκτης.

Ο παλιός Εσθονός πλέι μέικερ που είχε “ελληνοποιηθεί” παραχώρησε συνέντευξη στο sentragoal.gr και αναφέρθηκε στην καριέρα του στην Ελλάδα αλλά και στη συνύπαρξη του με τον μεγάλο Νίκο Γκάλη στον Παναθηναϊκό. «Ο Γκάλης ήταν ο αγαπημένος μου παίκτης. Πολύ επαγγελματίας και πραγματικά χαιρόσουν να τον βλέπεις. Μάλιστα μέναμε στο ίδιο δωμάτιο στις αποστολές της ομάδες και συζητούσαμε με τις ώρες μαζί. Έμαθα πάρα πολλά από αυτόν. Μάλιστα θυμόμασταν τα παιχνίδια που είχαμε παίξει αντίπαλοι με τις εθνικές ομάδες και πραγματικά χαιρόμουν που δεν τον είχα πια αντίπαλο, αλλά… συμπαίκτη! (Γέλια) Χαιρόσουν να παίζεις δίπλα του. Σ’ έκανε καλύτερο παίκτη».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Άρη, αλλά όπως είπε «να με συγχωρέσουν οι φίλοι του Άρη, αλλά δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα για την ομάδα. Έμεινα πολύ λίγο και δεν έχω έντονες αναμνήσεις. Παρόλα αυτά θυμάμαι ότι πέρασα όμορφα για όσο διάστημα παρέμεινα στη Θεσσαλονίκη, που είναι με τη σειρά της μια πανέμορφη πόλη. Όμως όπως είπα και προηγουμένως, μετά τον τραυματισμό που είχα εκείνη την περίοδο αναγκάστηκα να φύγω και να αποχωρήσω από την ενεργό δράση».

 

To Top