ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σοκ με συμπαίκτη του Αντετοκούνμπο!

Σοκ, παγωμάρα και στενοχώρια για την ατυχία του Τζαμπάρι Πάρκερ. Ο τραυματισμός του συμπαίκτη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο εντός έδρας παιχνίδι με τους Μαϊάμι Χιτ, αποδείχθηκε πιο σοβαρός απ’ όσο είχε αρχικά εκτιμηθεί.

Ο νεαρός forward των Milwaukee Bucks έκοψε τον χιαστό του, θα υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Ο Jabari Parker τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο στη διάρκεια της τρίτης περιόδου του αγώνα με τους Heat. Το πρωί υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε ρήξη του χιαστού συνδέσμου του. Θα υποβληθεί σε επέμβαση, θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς και η αποθεραπεία του υπολογίζεται σε 12 μήνες“.

Ο Parker είχε φέτος 20.1 πόντους με 52.5% στα δίποντα, 36.5% στα τρίποντα και 74.3% στις βολές, μαζί με 6.1 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά 33.9 λεπτά συμμετοχής σε 51 αγώνες. Ήταν η χρονιά της δικής του εκτόξευσης στην ελίτ του ΝΒΑ. Λίγες μέρες πριν τα 22α γενέθλιά του, ο Jabari καλείται να σταθεί ξανά στα πόδια του. Υπενθυμίζουμε πως στη rookie σεζόν του είχε τραυματίσει και πάλι το αριστερό του γόνατο, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί σε μόλις 25 ματς.

Όλα αυτά λίγους μήνες πριν αποκτήσει το δικαίωμα να συζητήσει με τους Bucks την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους. Όλα αυτά την ώρα που η ομάδα παλεύει να προλάβει την οκτάδα, όλα αυτά μία μέρα μετά το ντεμπούτο του Khris Middleton στη φετινή σεζόν.

Πηγή: nba.sport24.gr

To Top