Σοκ με το θάνατο του Χούσιν

Η ποδοσφαιρική οικογένεια πενθεί για τον χαμό του Αντρέι Χούσιν, με τον πρώην άσο της Ντινάμο Κιέβου και της εθνικής Ουκρανίας να χάνει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Τραγωδία στην Ουκρανία. Ο άλλοτε μέσος της Ντινάμο Κιέβου Αντρέι Χούσιν να χάνει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην πίστα Chaika του Κιέβου, όταν έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στο έδαφος.

Ο Χούσιν, που άφησε πίσω του γυναίκα και τρία παιδιά, ήταν ένας παίκτης θρύλος στην μεγάλη Ντινάμο Κιέβου του Βαλερί Λομπανόβσκι: από το 1993 μέχρι το 2005 έπαιξε σε 170 ματς και σημείωσε 22 γκολ, κατέκτησε 7 πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα Ουκρανίας ενώ τη σεζόν 1998-99 συμμετείχε με την ομάδα του στα ημιτελικά του Champions League κόντρα στη Μπάγερν.

Είχε πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 με την εθνική Ουκρανίας και έναν χρόνο νωρίτερα είχε πετύχει το νικητήριο γκολ στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” κόντρα στην Ελλάδα (1-0), σε ένα ματς που ουσιαστικά έστειλε εκείνον και τους συμπατριώτες του στα γήπεδα της Γερμανίας εις βάρος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

“Ο Αντρέι ήταν ένας ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης, ένας πραγματικός θρύλος της Ντιναμό Κιέβου και της εθνικής”, δήλωσε για τον εκλιπόντα ο Ανατόλι Κονκόβ, πρόεδρος της ουκρανικής ομοσπονδίας.

Πηγή: sport24.gr

To Top