Σοκ στην Αγγλία, ο αρχηγός της Νιουκάστλ δέχθηκε επίθεση από συμμορία – Απείλησαν να πυροβολήσουν τον αδερφό του! (video)

Ο αρχηγός της Νιούκαστλ, Τζαμάαλ Λασέλς, δέχθηκε επίθεση από συμμορία ανδρών κατά τη διάρκεια ενός καβγά στο κέντρο της πόλης, ενώ μάλιστα απείλησαν να πυροβολήσουν τον αδερφό του.

Η αστυνομία διερευνά έναν καυγά στο κέντρο της πόλης με τον αρχηγό της Νιούκαστλ, Τζαμάαλ Λασέλς, στην οποία φέρεται ότι μια συμμορία ανδρών απείλησε να πυροβολήσει τον παίκτη και τον αδερφό του. Ο Λασσελές είχε επιστρέψει στο Ταϊνσάιντ μετά την ήττα 1-0 της Νιουκάστλ από τη Μάνστεστερ Σίτι και ήταν σε βραδινή έξοδο με τον μικρότερο αδερφό του και έναν φίλο του.

Μόλις είχαν φύγει από ένα νυχτερινό κέντρο, όταν, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, ένας άνδρας άρχισε να χτυπάει ξαφνικά τον 19χρονο αδερφό του Λασέλς. Ένας αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι ο αμυντικός παρενέβη και έσπρωξε τον άνδρα μακριά. Υποστηρίζεται ότι ένα γυάλινο μπουκάλι πετάχτηκε στη συνέχεια προς τον αμυντικός της Νιουκάστλ, ενώ μια ομάδα έξι έως οκτώ ανδρών φέρεται να επιτέθηκε στον 29χρονο και να τον γρονθοκοπήθηκε από όλες τις γωνίες.


Ο Λασέλς φέρεται να κατάφερε να βγάλει έναν από τους άνδρες στο πάτωμα, ωστόσο, ο αδερφός του έμεινε αιμόφυρτος στο πάτωμα, όπως και ο φίλος του έπεσε αναίσθητος. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ο πρώην διεθνής της Αγγλίας U21 φέρεται να απειλήθηκε από τους επιτιθέμενους που είπαν στον 29χρονο ότι θα τον πυροβολούσαν. Η έκθεση της αστυνομίας αναφέρει ότι ο αμυντικός της Νιουκάστλ φέρεται να ενεργούσε σε αυτοάμυνα καθ’ όλη τη διάρκεια του περιστατικού.

Η ομάδα των ανδρών τράπηκε σε φυγή από το σημείο πριν φτάσουν οι Αρχές, με τον φίλο του Λασέλς να μεταφέρεται στη συνέχεια στο νοσοκομείο.

To Top