Σοκ στην Ισπανία: Ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου!

Το νήμα της ζωής κόπηκε αιφνίδια για τον 24χρονο ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, Φρανθίσκο Πάκο, της Τσιπιόνα, καθώς το μεσημέρι του Σαββάτου (01/04) δέχθηκε αναίτια επίθεση από άγνωστο άνδρα, ο οποίος τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Η ισπανική κοινή γνώμη παραμένει συγκλονισμένη με τη βιαιότητα της επίθεσης, ενώ η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη ενός 20χρονου νεαρού, ο οποίος εμφανίζεται ως ο φερόμενος δράστης της υπόθεσης. Δεκάδες ερωτηματικά αιωρούνται γύρω από την υπόθεση καθώς σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο άτυχος ποδοσφαιριστής δεν φαίνεται να έχει καμία απολύτως σχέση με τον 20χρονο, ο οποίος έχει λευκό ποινικό μητρώο και μένει πλέον να αποσαφηνιστούν τα αίτια της μοιραίας επίθεσης. Μάλιστα το συμβάν πραγματοποιήθηκε μέρα μεσημέρι στους δρόμους της πόλης Κάντιθ.

Ο Φρανθίσκο Πάκο, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματα του λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο «Puerta Del Mar» βυθίζοντας στη θλίψη σύσσωμο τον ισπανικό ποδοσφαιρικό κόσμο, με τον ένα μετά τον άλλο τους μεγάλους συλλόγους της χώρας, μεταξύ των οποίων και η Ρεάλ Μαδρίτης να προχωρούν σε συλλυπητήριες ανακοινώσεις.

 

To Top