Σοκ στη Μπαρτσελόνα με Βιλανόβα!

Τον Νοέμβριο του 2011 ο Τίτο Βιλανόβα είχε υποβληθεί σε εγχείρηση αφαίρεσης όγκου στην παρωτίδα που είχε σαν αποτέλεσμα την απουσία του από τις υποχρεώσεις της Μπαρτσελόνα για ένα μεγάλο διάστημα.

Η επιστροφή του στον πάγκο, δίπλα στον Γουαρδιόλα και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας το καλοκαίρι έδειχνε πως ο Βιλανόβα είχε ξεπεράσει το πρόβλημα, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει όπως φάνηκε την Τετάρτη (19/12).

Την Τετάρτη ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, είχε προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου, όπως και ένας ποδοσφαιριστής των Καταλανών. Την ίδια ημέρα ο σύλλογος θα έδινε χριστουγεννιάτικο δείπνο με τους υπαλλήλους και τους δημοσιογράφους που καλύπτουν τον ρεπορτάζ.

Όλα τα παραπάνω ακυρώθηκαν και άπαντες έψαχναν να δουν τι συμβαίνει, με το ρεπορτάζ της Mundo Deportivo να αποκαλύπτει πως ο Τίτο Βιλανόβα έχει εκ νέου προβλήματα με την υγεία του.

Οι γιατροί αναφέρουν πως ο προπονητής της Μπαρτσελόνα θα χρειαστεί θεραπεία και αυτός είναι πολύ πιθανό να φέρει αλλαγές στον πάγκο της ομάδας. Βέβαια, αυτή τη στιγμή, κανείς δεν μιλάει για αντικαταστάτη αφού προέχει η υγεία του τεχνικού των Καταλανών.

Πηγή: sport24.gr

To Top