Τραγωδία στον Άρη! “Έσβησε” ο προπονητής των κίτρινων Γιώργος Περσιανλής!!!

Την τελευταία του πνοή άφησε πριν από λίγη ώρα στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη, Γιώργος Περσιανλής.

Τον άτυχο τεχνικό, που υπέστη ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ελπίδα Αμπελοκήπων, προσπάθησαν να επαναφέρουν στη ζωή οι γιατροί, που κατέφθασαν άμεσα στο «Κλ. Βικελίδης», όμως, αν και το κατάφεραν, έπαθε συνεχείς ανακοπές, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.

Το θλιβερό γεγονός συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ελπίδα Αμπελοκήπων. Ο αγώνας ήταν στο 2-0 σετ υπέρ του Αρη, με τις «κίτρινες» να χάνουν 17-20 στο τρίτο σετ. Σε εκείνο το σημείο ο Περσιανλής σωριάστηκε στο έδαφος, χάνοντας τις αισθήσεις τους, με τον γιατρό της ομάδας, Αντώνη Πίττα, να  του παρέχει τις πρώτες βοήθειες!

Το τραγικό του γεγονότος ήταν ότι μετά από λίγο και με τη βοήθεια των γιατρών που κατέφθασαν στο γήπεδο, ο τεχνικός του Αρη βρήκε τις αισθήσεις του, και αναχώρησε για το νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις!

Στη διαδρομή όμως για το νοσοκομείο έχασε και πάλι τις αισθήσεις του αφού υπέστη και δεύτερο έμφραγμα που τελικά αποδείχθηκε μοιραίο αφού παρά τις προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν!

Ο Γιώργος Περσιανλής ήταν γεννημένος στις 31 Αυγούστου του 1965. Άφησε πίσω του μια κόρη, τη 17χρονη Στελίνα.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής του Μεγάλου Αλεξάνδρου και το 2001 ανέλαβε τη Δεξαμενή Μεταμόρφωσης. Το 2005 έγινε πρώτος προπονητής στην ανδρική ομάδα του Άρη που την επανέφερε στην Α1 ανδρών και υο 2007 ανέλαβε τον Απόλλων Καλαμαριάς τον οποίο οδήγησε επίσης στην Α1.

O Περσιανλής υπήρξε προπονητής του Άρη, του Απόλλωνα Καλαμαριάς και Επίκουρο Πολίχνης στη Volleyleague. Μάλιστα στους «κίτρινους» βρέθηκε δύο φορές. Η πρώτη ήταν το 2005 όταν και επανέφερε την ομάδα στην Α1 ανδρών και η δεύτερη το 2010 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2011, όταν παραιτήθηκε παρά την αντίθετη γνώμη της διοίκησης του Α.Σ. Άρης.

Στο τέλος της περσινής σεζόν βοήθησε το Ανατόλια στις γυναίκες και το καλοκαίρι επέστρεψε στην «κιτρινόμαυρη» οικογένεια, αναλαμβάνοντας αυτή τη φορά τα ηνία της γυναικείας ομάδας.

To Top