ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Σοκ» στον Άρη: Ρήξη χιαστού για τον Αλί, που μάλλον χάνει όλη τη σεζόν

Τα προβλήματα συνεχίζονται στο «στρατόπεδο» των «κιτρίνων», αφού ο Μοχανάντ Αλί υπέστη ρήξη χιαστού, σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν από την μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε.

Ο Ιρακινός παίκτης του Άρη τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης το Σάββατο, όταν μετά από μία προσπάθειά του βρέθηκε στο έδαφος με έντονους πόνους. Ο ίδιος ζήτησε να βγει αλλαγή, ενώ είχε μπει λίγο νωρίτερα στο παιχνίδι.

Στις εξετάσεις που υποβλήθηκε επιβεβαιώθηκε το χειρότερο δυνατό σενάριο, δηλαδή ρήξη χιαστού, ενώ αναμένεται και η επίσημη ενημέρωση από την πλευρά της ΠΑΕ. Αυτό σημαίνει τουλάχιστον έξι μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης και πιθανότατα θα χάσει όλο το υπόλοιπο της σεζόν. Επίσης, μένει να μάθουμε πότε θα μπει στο χειρουργείο και αν η επέμβαση θα γίνει στην Ελλάδα ή στο Ντουμπάι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων» αναφέρει: 

Δυστυχώς τα νέα δεν ήταν ευχάριστα για τον Μοχάναντ Αλι. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής, που έκανε σήμερα ο διεθνής Ιρακινός επιθετικός (τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης), υπέστη ρήξη χιαστού και έσω μηνίσκου (ο χρόνος της απουσίας του θα είναι τουλάχιστον έξι μήνες).

To Top