ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σοκ στον Άρη! Συνολικά 10 τα θετικά κρούσματα σε παίκτες και προσωπικό!

Υποβλήθηκαν σήμερα σε τεστ παίκτες και όλο το προσωπικό στον Άρη για τον Covid-19. Συνολικά βρέθηκαν δέκα (10) θετικά κρούσματα, όπως ενημέρωσε επίσημα πριν από λίγο η ΠΑΕ Άρης.

Δεν ήταν ευχάριστα τα νέα από το ιατρικό δελτίο. Δυστυχώς δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τον κλοιό του κορωνοϊού ο Άρης, καθώς ενώ βρέθηκε αρχικά πριν δυο μέρες, ένα θετικό κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα, σήμερα άπαντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο υποβλήθηκαν σε τεστ. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, τα θετικά κρούσματα ήταν δέκα συνολικά (παίκτες και προσωπικό).  Όπως είναι λογικό αυτοί που έχουν βρεθεί θετικοί θα τεθούν σε καραντίνα.

Τι προβλέπει το πρωτόκολλο; Αν πριν από έναν αγώνα βρεθούν τρεις ή περισσότεροι θετικοί στον ιό ποδοσφαιριστές το ματς αναβάλλεται. Αναβολή δέκα ημερών από κάθε επίσημη δραστηριότητα αναφέρει το πρωτόκολλο, με δέκατη μέρα δηλαδή την άλλη Παρασκευή 30 Οκτωβρίου.

Με αυτά τα δεδομένα το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΛ (18:15) οδεύει πλέον σε αναβολή. Κάτι που αναμένεται να επικυρωθεί την Τετάρτη, ενώ είναι ανοιχτό το τι θα γίνει με το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, το οποίο είναι Κυριακή 1 Νοεμβρίου.

Οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και το προσωπικό θα υποβληθούν σε νέα τεστ, ενώ όσοι βρέθηκαν θετικοί θα παραμείνουν απομονωμένοι στα σπίτια τους, για να σταματήσει η διασπορά του κορωνοϊού. Αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα που έχουν νοσήσει.

To Top