Σοκ στο Βόλο: Είχαν δεμένο με αλυσίδα το γιο τους στην αυλή (video)

Οι δικαστές με έκπληξη άκουγαν τις συνθήκες που ζει ο 55χρονος άνδρας και καταδίκασε τους γονείς του σε φυλάκιση 3 ετών με αναστολή και χρηματική ποινή 300 ημερησίων μονάδων.

Δεμένο με αλυσίδα 15 μέτρων φέρεται πως είχαν στην αυλή του σπιτιού τους, τον ηλικίας 55 χρονών γιο τους, γιατί ήταν επιθετικός και όπως δήλωσαν φοβόντουσαν μην κάνει κακό σε άλλους ανθρώπους, κάτι που φέρνει στην επιφάνεια το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει σχετικά με την έλλειψη δομών για ψυχικά ασθενείς.

Ο άνδρας, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ζούσε σε μια παράγκα και έκανε την ανάγκη του σε εξωτερική τουαλέτα και η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου κάθησαν στο εδώλιο οι ηλικιωμένοι γονείς του, κατηγορούμενοι για παράνομη κατακράτηση επί μακρό.

Οι δικαστές με έκπληξη άκουγαν τις συνθήκες που ζει ο 55χρονος άνδρας και καταδίκασε τους γονείς του θύματος 75 και 79 χρονών σε φυλάκιση 3 ετών με αναστολή και χρηματική ποινή 300 ημερησίων μονάδων, που αν δεν πληρώσουν θα εκτίσουν επιπλέον ποινή 10 μηνών.

Ο πρόεδρος του Δικαστηρίου κάλεσε τους κατηγορούμενους να βρουν λύση, καθώς το παιδί τους δεν είναι ζώο για να διαβιεί δεμένο με μια αλυσίδα και τους κάλεσε να απευθυνθούν στον εισαγγελέα.

To Top