Σοκ στο NFL: Γνωστός παίκτης βρέθηκε νεκρός

Ο Μάριον Μπάρμπερ άφησε την τελευταία του πνοή, μόλις σε ηλικία 38 ετών, με την είδηση του θανάτου να συγκλονίζει τους πάντες στην Αμερική.

Ο Μάριον Μπάρμπερ III, ήταν γνωστός παίκτης του NFL, αγωνιζόμενος για επτά σεζόν στην λίγκα. Είχε διαγράψει τη δική του πορεία στο πρωτάθλημα και η είδηση ότι βρέθηκε νεκρός, μόλις στα 38 του, σκόρπισε θλίψη στον αμερικανικό αθλητισμό.

Για έξι χρόνια ήταν μέλος των Dallas Cowboys, ενώ στον τελευταίο χρόνο της καριέρας του είχε αγωνιστεί στους Chicago Bears, ενώ τον Μάρτιο του 2012 ανακοίνωσε την απόφασή του να σταματήσει.

Μέχρι στιγμής η αιτία του θανάτου του δεν έγινε γνωστή, ενώ την είδηση ότι άφησε την τελευταία του πνοή, γνωστοποίησε η πρώην ομάδα του, Dallas Cowboys.

«Είμαστε συντετριμμένοι από την είδηση του θανάτου του Μάριον Μπάρμπερ ΙΙΙ. Ο Μάριον ήταν ένας αθλητής που είχε πάντα τη θέληση να κερδίζει, είχε πάθος για το παιχνίδι και αγάπη για τους προπονητές και τους συμπαίκτες του. Η καρδιά μας είναι με την οικογένεια του Μάριον και τους φίλους του, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», όπως αναφέρει μεταξύ άλλων, ανακοίνωση της ομάδας.

To Top