ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σολκίδης: “Ικανοποίηση για την απόδοση, κοιτάμε μπροστά”

Εύκολο έργο είχε στην Κηφισιά ο Άρης, καθώς στο ματς της 4ης αγωνιστικής Volleyleague γυναικών, με κορυφαία τη Χούντιμα και όπλο του το μπλοκ, επικράτησε άνετα με 3-0 του νεοφώτιστου Ηρακλή Κηφισιάς και συνέχισε για δεύτερο συνεχόμενο ματς το νικηφόρο του σερί. 
O Δημήτρης Σολκίδης προπονητής του Άρης τόνισε μετά τον αγώνα: «Από τη στιγμή που βρήκαμε ρυθμό δεν είχαμε πρόβλημα. Μας δόθηκε η ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε όλες τις αθλήτριες, Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας και τώρα βλέπουμε μπροστά μας τα δύο επόμενα ματς με Πανναξιακό και ΑΟ Θήρας που είναι πολύ σημαντικά για ματς».
Ο Σπύρος Χουντουμάδης (Ηρακλής Κηφισιάς) είπε: «Δεν είναι εύκολα για μας αυτά τα παιχνίδια κόντρα σε ομάδες τετράδας. Για να είσαι ανταγωνιστικός απέναντι σε αυτές τις ομάδες πρέπει σε όλα τα στοιχεία να είσαι σούπερ και να παίξεις με 110% των δυνατοτήτων σου. Σίγουρα μας λείπουν παιχνίδια και θα πρέπει να δουλέψουμε στο γήπεδο και στην ψυχολογία. Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε και να χάνουμε το σκορ, Εκεί χρειαζόμαστε δύναμη».
To Top