ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σολκίδης στο PRESSARIS για τις μεταγραφές, τους στόχους του «νέου» Άρη και τη συμβολή Ρεντζεπέρη!

Η ενίσχυση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη ολοκληρώθηκε με την απόκτηση της Καναδής διαγώνιο, Κέισι Γκάνο, και πλέον ο Δημήτρης Σολκίδης και οι συνεργάτες του μπορούν ν΄ απολαύσουν το υπόλοιπο των διακοπών τους μέχρι τα τέλη Αυγούστου, όταν και θα γίνει η «πρώτη» της ομάδας.

Ο «αρχιτέκτονας» της περσινής ανόδου μίλησε στο PRESSARIS για τις κινήσεις που έγιναν στο μεταγραφικό κομμάτι, για τις τρεις ξένες που αποκτήθηκαν, για την επένδυση στις νεαρότερες αθλήτριες, αλλά και για τους στόχους της επόμενης χρονιάς.

Για τις μεταγραφικές κινήσεις: «Έγιναν καλές επιλογές με βάση το μπάτζετ της ομάδας. Καταφύγαμε σε σχετικά σε οικονομικές λύσεις, αποκτώντας τρεις ξένες παίκτριες, που θα πλαισιώσουν τις Ελληνίδες μας», για να εξηγήσει:

«Αποκτήσαμε την Ζου Καετάνο, η οποία είναι μία δοκιμασμένη λύση από την στιγμή που αγωνίστηκε τα δύο προηγούμενα χρόνια στην Ελλάδα.

Όσον αφορά στην Πεσσόα, είναι μία παίκτρια εγνωσμένης αξίας, που έχει αγωνιστεί σε καλό επίπεδο τόσο στην Βραζιλία όσο και στην Ευρώπη. Η ίδια είχε την επιθυμία να επιστρέψει στην Ευρώπη και είναι, επίσης, σημαντικό το γεγονός ότι είναι φίλη με την Καετάνο, ώστε να εγκλιματιστεί πιο εύκολα.

Σχετικά με την Καναδή, την Κέισι Γκάνο, είναι η πρώτη φορά που θ΄ αγωνιστεί μακριά από το σπίτι της. Έχει τα προσόντα και τη διάθεση ν΄ αγωνιστεί και ν΄ αποδείξει ότι αξίζει.

Θεωρώ, λοιπόν, πως στις τρεις καίριες θέσεις ενισχυθήκαμε με τρεις καλές ξένες, οι οποίες και θα πλαισιώσουν τα κορίτσια που βρίσκονται στην ομάδα από την περσινή ομάδα, αλλά και αυτές που αποκτήθηκαν. Πρόκειται θα μπορούσαμε να πούμε για μία καινούρια ομάδα, αφού λίγες παίκτριες έμειναν από την περσινή χρονιά».

Για τους στόχους του Άρη τη νέα χρονιά: «Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό βόλεϊ και ο Άρης να κάνει αισθητή την παρουσία του στα μεγάλα σαλόνια, στα οποία επιστρέφει μετά από μία πενταετία», για να σταθεί στην παρουσία του κ. Ρεντζεπέρη:

«Θα πρέπει να σταθούμε στη συμβολή του κ. Ρεντζεπέρη, η οποία είναι τεράστια. Χωρίς αυτόν δεν θα λειτουργούσε το τμήμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ό,τι ιδέες και ό,τι προτάσεις έχουμε, τόσο εγώ όσο και ο Γιάννης Γιαννάκης, μας τις ικανοποιεί. Θέλει να δει τον Άρη ψηλά! Δεν ανέβασε τον Άρη απλά για να παίζει στην Α1, αλλά για να κάνει αισθητή την παρουσία του σε αυτήν. Είναι κάτι πολύ γενικό, αλλά συνάμα πολύ ουσιαστικό!»

Τέλος, για τις νεαρές αθλήτριες, που αποκτήθηκαν: «Αποκτήθηκαν φέτο το καλοκαίρι κάποιες νεαρές σε ηλικία αθλήτριες, οι οποίες θα στελεχώσουν τα τμήματα των κορασίδων και των νεανίδων. Προσβλέπουμε πολλά σε αυτά τα τμήματα και ο κόσμος του Άρη να περιμένει να δει επιτυχίες από αυτά. Τόσο τα κορίτσια που αποκτήθηκαν όσο και κάποια άλλα που είναι από πέρυσι ενδεχομένως να συμμετέχουν στην προετοιμασία των γυναικών και εν συνεχεία ν΄ αποφασίσουμε ποιες θα συνεχίσουν με τις γυναίκες».

To Top