Σολκίδης στο PRESSARIS: «Κρατάμε χαμηλά την μπάλα. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο»

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Άρη πήρε χθες μία «καθαρή» νίκη στον Εύοσμο απέναντι στον τοπικό Αίαντα και παρέμεινε «ζωντανή» στο ‘κυνήγι’ της ανόδου. Αυτήν την στιγμή οι «κίτρινες» έχουν ένα ματς λιγότερο (αυτό με τον Ναύαρχο Βότση), το οποίο αν κερδίσουν θα προσπεράσουν στο +1 την ομάδα της Μαρίας Γαβαλά στη βαθμολογία και θ΄ αναλάβουν αυτές ρόλο… οδηγητή.

Ο τεχνικός του Άρη, Δημήτρης Σολκίδης, μίλησε στο PRESSARIS για τη σημασία αυτής της νίκης επί του Αίαντα Ευόσμου, επισημαίνοντας σχετικά: «Το ζητούμενο είναι να κρατήσουμε χαμηλά την μπάλα, καθώς το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο. Ήταν μία νίκη που μας έβαλε στο παιχνίδι της ανόδου, αλλά μέχρι εκεί», για να υπογραμμίσει:

«Το πλεονέκτημά μας είναι ότι έχουμε τους κύριους αντιπάλους μας στην υπόθεση της ανόδου, δηλαδή, τον Αίαντα Ευόσμου και την Ελπίδα Αμπελοκήπων στην έδρα μας στον β΄ γύρο. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, καθώς χρειάζεται μεγάλη προσοχή».

Να σημειωθεί ότι οι «κίτρινες» έχουν σήμερα ρεπό και από αύριο θα ξεκινήσουν την προετοιμσία τους για τον αγώνα κυπέλλου με την Ελασσόνα την προσεχή Τετάρτη (28/1) στο «Ανέστης Πεταλίδης».

To Top