Σολτάνι: «Όνειρό μου να παίξω στο Μουντιάλ της Βραζιλίας με την Αλγερία»

Ο Καρίμ Σολτάνι βρίσκεται στο μικροσκόπιο του ομοσπονδιακού προπονητή της Αλγερίας Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, προκειμένου να τον καλέσει στην Εθνική ομάδα για πρώτη φορά, όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το PRESSARIS.gr.

Ο 27χρονος επιθετικός έκανε, μάλιστα, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες δηλώσεις στη χώρα του, τονίζοντας ότι ελπίζει να αγωνιστεί με την Αλγερία, στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο  στη Βραζιλία!

«Κάθε ποδοσφαιριστής ονειρεύεται να παίξει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό είναι το απώτερο όνειρο, το όνειρο κάθε παιδιού. Είναι αλήθεια ότι ήθελα πάρα πολύ να ενταχθώ στην Εθνική», δήλωσε ο επιθετικός του Άρη στο “Footmercato”, δηλώσεις που αναπαρήγαγε το “Algerie Press Service”.

Όπως γράφουν στην Αλγερία, ο Σολτάνι ήταν στον προθάλαμο της Εθνικής από τον πρώην προπονητή Ραμπά Σααντάν για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2010, στη Νότια Αφρική.

«Η απογοήτευσή μου που δεν είχα κληθεί τότε, ενίσχυσε την επιθυμία μου να βελτιωθώ. Είναι αλήθεια ότι η ένταξη μου στην Εθνική θα δώσει μια νέα διάσταση στην καριέρα μου. Θα ήταν μια μεγάλη εμπειρία, διαφορετική από αυτή που ξέρω σε συλλογικό επίπεδο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σολτάνι υπογραμμίζοντας στη συνέχεια ότι: «Παίζοντας για την εθνική ομάδα παίζω για την υπερηφάνεια της χώρας μου, τους ανθρώπους της, για την τιμή που φοράς τα χρώματα του έθνους».

To Top