ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σουάνης: “Μακάρι να με… διαψεύσει ο Άρης, αλλά δεν είναι το φαβορί”

Ο Δημήτρης Σουάνης, ο οποίος συνεχίζει στη Δόξα Δράμας, μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης για τις συζητήσεις του με τον Άρη και το πρωτάθλημα της Φούτμπολ λιγκ.

Ολοι μιλάνε για στοίχημα αξίας, γνωρίζουν άραγε τι είναι αυτό; Το foxbet.gr σου επεξηγεί στον πλήρως επεξηγηματικό οδηγό του το τι ακριβώς σημαίνει ο όρος value bet, που χρησιμοποιείται, πότε ένα στοίχημα είναι value και άλλα πολλά

Τα όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

Για το αν έχει πρόταση από τον Αρη: «Υπήρχαν συζητήσεις με τον Αρη, όχι πρόταση. Δεν ήμουν στα βασικά πλάνα αλλά ως μια επιλογή επιπλέον και θα έπρεπε να περιμένω για να γίνει κάτι. Έτσι επειδή δεν έχω μάθει να έρχομαι από πίσω, παρότι είναι μεγάλη ομάδα ο Αρης, κατέληξα στη Δόξα».

Για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής: «Όποιος νομίζει ότι ο Αρης θα πάρει εύκολα το πρωτάθλημα στη Β Εθνική δεν ξέρει τι του γίνεται. Τα Τρίκαλα και ο Απόλλων έχουν πολύ καλές ομάδες, και εγώ θεωρώ τα Τρίκαλα ως πρώτο φαβορί για την άνοδο. Έχουν παίκτες με εμπειρία στη Β Εθνική και αυτό μετράει στη Φούτμπολ Λιγκ. Οι ποιοτικοί παίκτες έχουν πρόβλημα σε αυτή τη κατηγορία και ο Αρης δεν έχει παίκτες που έχουν εμπειρία σε αυτή τη κατηγορία. Μακάρι να με διαψεύσει ο Αρης, γιατί και το ποδόσφαιρο μας είναι πιο φτωχό χωρίς τον Αρη που βρίσκεται δύο χρόνια στη Γ’ αλλά δεν θα είναι εύκολη η άνοδος».

To Top