Σουάρες: «Έτοιμος να κάνω πραγματικότητα το όνειρο για τίτλους με την Ίντερ Μαϊάμι»

Παίκτης της Ίντερ Μαϊάμι με κάθε επισημότητα είναι ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος αποχώρησε από την Γκρέμιο, προκειμένου να ζήσει την εμπειρία του MLS με τα… φιλαράκια του.

Και αυτό, διότι, στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ θα βρει τον Λιονέλ Μέσι, αλλά και τους Ζόρντι Άλμπα και Σέρχιο Μπούσκετς, με τους οποίος μεγαλούργησαν στα γήπεδα της Ισπανίας και της Ευρώπης με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Ο Ουρουγουανός στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης Ίντερ εμφανίστηκε έτοιμος για κατακτήσεις τίτλων! Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ανυπομονώ να ξεκινήσω και είμαι έτοιμος να εργαστώ για να κάνω πραγματικότητα το όνειρο της κατάκτησης περισσότερων τίτλων με αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο. Είμαι αισιόδοξος για το τι μπορούμε να πετύχουμε μαζί με την κοινή μας φιλοδοξία».

Παράλληλα, ο συνιδιοκτήτης της ομάδας, Ντέιβιντ Μπέκαμ, σχολίασε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε έναν παίκτη με την ποιότητα και το πάθος του Λουίς για το παιχνίδι να ενταχθεί στον Όμιλό μας. Συμμετέχει σε μια ομάδα που εμπνέει την επόμενη γενιά και ανυπομονούμε να τον δούμε να βγαίνει στο γήπεδο με πρώην συμπαίκτες και νέους παίκτες από την Ακαδημία μας».

To Top