Σουάρες: “Θέλω οι οπαδοί της Γκρέμιο να εκτιμήσουν ότι είμαι στα 37 και παίζω πάντα ενώ πονάει το γόνατό μου”

Στη λίστα της Ίντερ Μαϊάμι βρίσκεται ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ομάδας του Λιονέλ Μέσι, τονίζοντας όμως ότι ο ίδιος δεν είχε επαφές.

Παράλληλα, ο Ουρουγουανός (συμπαίκτης του Ιτούρμπε), που πήγε στην Γκρέμιο ως ελεύθερος τον Ιανουάριο, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024, αποκάλυψε ότι ήρθε σε συμφωνία με τη βραζιλιάνικη ομάδα για να αποχωρήσει έναν χρόνο νωρίτερα, τον Δεκέμβριο του 2023.

Ο λόγος είναι το χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο, το οποίο είναι κι ο λόγος που μπορεί να μην παίξει τη νέα σεζόν, όπως ο ίδιος δήλωσε.

“Νιώθω ότι την επόμενη χρονιά δεν θα μπορέσω να παίξω λόγω της φυσικής μου κατάστασης και των υψηλών απαιτήσεων του πρωταθλήματος Βραζιλίας, γι’ αυτό ο σύλλογος κι εγώ έχουμε μιλήσει για τη λήξη του συμβολαίου μου έναν χρόνο νωρίτερα.

Αυτό θα ήταν τον Δεκέμβριο. Ο σύλλογος συμφώνησε και τους είμαι ευγνώμων. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να παίζω κάπου αλλού, γιατί έχω ένα χρόνιο πρόβλημα με το γόνατό μου που όλοι γνωρίζετε.

Ζητάω από τους οπαδούς της Γκρέμιο να εκτιμήσουν το γεγονός ότι έχουν έναν 37χρονο παίκτη που παίζει πάντα παρόλο που πονάει πολύ στο γόνατό του. Αυτό είναι το μόνο που ζητάω.

Γνωρίζω καλά ότι η Ίντερ Μαϊάμι μίλησε με την Γκρέμιο και ότι ο σύλλογος τούς είπε ότι έχω συμβόλαιο. Μπορώ να πω ότι η Ίντερ Μαϊάμι δεν έχει μιλήσει μαζί μου” είπε συγκεκριμένα.

To Top