Σουάρες: “Μου φέρθηκαν άσχημα Μπαρτομέου και Κούμαν”

Ο Λουίς Σουάρες δικαιώθηκε με την επιλογή του να επιλέξει την Ατλέτικο κατακτώντας το πρωτάθλημα, ωστόσο δεν ξεχνάει την άσχημη συμπεριφορά της Μπαρτσελόνα απέναντί του το καλοκαίρι του 2020.

Η Ατλέτικο επέστρεψε στην κορυφή του ισπανικού ποδοσφαίρου για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια και 11η συνολικά στην ιστορία της και έχει κάθε λόγο να ευχαριστεί μεταξύ άλλων και την… Μπαρτσελόνα.

Αιτία φυσικά η επιλογή των Καταλανών να σπάσουν το συμβόλαιο του Λουίς Σουάρες το περασμένο καλοκαίρι στο πλαίσιο της ριζικής ανανέωσης που ήθελαν να κάνουν στο ρόστερ, με τον Ουρουγουανό στράικερ να στέλνει σε όλους το μήνυμα πως μόνο ξοφλημένος δεν ήταν σημειώνοντας 21 γκολ στο πρωτάθλημα και οδηγώντας τους ροχιμπλάνκος στον τίτλο.

Μάλιστα, η συμπεριφορά των Καταλανών τον πληγώνει ακόμα και το παραδέχτηκε σε συνέντευξή του στην ισπανική τηλεοπτική εκπομπή “El Partizado de Cope” όταν και ρωτήθηκε για το ποιοι του φέρθηκαν άσχημα στους μπλαουγκράνα.

“Πρώτα, ο πρόεδρος Μπαρτομέου που τα είπε όλα στον Τύπο αντί να φωνάξει κατ’ιδίαν να μιλήσουμε και να μου πει ότι δεν με θέλει. Γιατί δεν μου το είπαν πρόσωπο με πρόσωπο;

Άσχημα μου φέρθηκε και ο Ρόναλντ Κούμαν. Αφού είπε ότι δεν με υπολογίζει, ήρθε και μου είπε “αν δεν έχει λυθεί η κατάστασή σου μέχρι αύριο θα σε υπολογίζω για το παιχνίδι με την Βιγιαρεάλ.

Είδα ότι δεν είχε καθόλου προσωπικότητα”, τόνισε ο Σουάρες, ο οποίος σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν ο πρωήν συμπαίκτης του και καλός του φίλος, Λιονέλ Μέσι, του έχει πει ότι θα μείνει στους μπλαουγκράνα, απάντησε: “Όχι ακόμα”.

To Top