Σουάρες: Πιο «πεινασμένος» από ποτέ ο Ουρουγουανός

Όταν η Ατλέτικο Μαδρίτης απέκτησε τον Λουίς Σουάρες το περασμένο καλοκαίρι, ήταν πιθανό να παίξει ρόλο στον αγώνα τίτλου της φετινής σεζόν στη La Liga.

Ο Ουρουγουανός αποτελεί σημαντική επιρροή στο παιχνίδι των Μαδριλένων, έχοντας πετύχει 16 γκολ σε μόλις 20 προσπάθειες στην εστία. Μιλάμε επομένως για μία ιδιαίτερα παραγωγική σεζόν. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και με 51 βαθμούς στους 20 πρώτους αγώνες πρωταθλήματος, μοιάζει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου για πρώτη φορά μετά το 2014.

Επί του παρόντος κρατάει γερά την πρώτη θέση με πέντε βαθμούς διαφορά και δύο παιχνίδια λιγότερα από την Ρεάλ που ακολουθεί. Ο Σουάρες φαίνεται να αναζωογονήθηκε στην πρωτεύουσα της Ισπανίας υπό τις οδηγίες του Σιμεόνε, ο οποίος ήταν αυτός που τον έπεισε να ενταχθεί στους «ροχιμπλκάνκος» από τη Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι δηλώσεις που έκανε ο Ουρουγουανός επιθετικός σε μια διαφημιστική εκδήλωση: «Ένας επιθετικός ζει πετυχαίνοντας γκολ, αλλά αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να βοηθάω την ομάδα. Παρά τα 34 χρόνια μου, είμαι πιο πεινασμένος από ποτέ. Βρισκόμαστε σε μια θετική πορεία και το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε έτσι ώστε να μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους μας, επειδή ένας επιθετικός δεν αποδίδει, εάν δεν έχει μια ομάδα που κάνει εξαιρετική δουλειά».

To Top