Σουνάς: “Είμαστε τυχεροί που έχουμε έναν τέτοιο προπονητή!”

Ο Δημήτρης Σουνάς εξήρε την προσπάθεια που κάνει ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς να βάλει αγωνιστικά τον Άρη στον ίσιο δρόμο. Αποκτούν ιδιαίτερη σημασία οι δηλώσεις του Σουνά διότι είναι από τους παίκτες που επί Μιλίνκοβιτς δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Οι δηλώσεις του νεαρού μεσοεπιθετικού έγιναν στο novasports.gr:

-Δημήτρη, πάτε στη Κρήτη για ένα ακόμα παιχνίδι χωρίς αύριο;


«Εμείς φέραμε κάποια άσχημα αποτελέσματα στην αρχή του πρωταθλήματος και τα συνεχίσαμε με τελευταίο παράδειγμα το «Χ» με τον Πανθρακικό. Όμως, κοιτάμε τη δουλειά μας, να δουλεύουμε καθημερινά με τον προπονητή μας και πετάμε στην Κρήτη για το καλύτερο δυνατό».

-Πως περιμένεις το ματς με τον Εργοτέλη;

«Είναι ένα δύσκολο ματς, διότι ο Εργοτέλης έχει μια πολύ καλή ομάδα και ένα πολύ καλό σύνολο. Αυτό το βλέπουμε και στο πρωτάθλημα, έχοντας πάρει πολύ σημαντικά αποτελέσματα. Εμείς προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, έτσι ώστε να πάμε για το καλύτερο».

-Θα χαρακτήριζες τον Εργοτέλη ως την έκπληξη του πρωταθλήματος;


«Φυσικά! Εχει φέρει πολύ καλά αποτελέσματα, απέναντι σε καλές ομάδες. Παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο, έχοντας ποιοτικούς παίκτες, αλλά εμάς δεν μας λέει κάτι αυτό. Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, κοιτάμε τη δουλειά μας για να φτάσουμε εκεί που αξίζουμε».

-Ψυχολογικά πως είστε;

«Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε έναν τέτοιο προπονητή ο οποίος μας φτιάχνει την ψυχολογία. Είναι πολύ καλός άνθρωπος και αυτό είναι πλεονέκτημα για εμάς. Συνεχίζουμε τη δουλειά».

-Εχεις κάτι να πεις στον κόσμο ή τα πάντα έχουν ειπωθεί, πλέον;


«Ότι τα πράγματα δεν τα περιμέναμε έτσι. Ο κόσμος δεν έχει συνηθίσει σ΄ αυτές τις εικόνες, χωρίς καλά αποτελέσματα και το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι δουλεύουμε σκληρά, να έχει υπομονή κι εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

-Ο κόσμος θα είναι και στο Παγκρήτιο…


«Ναι, αυτό είναι το μόνο θετικό. Ότι ο κόσμος μας ακολουθεί παντού. Οπου πάμε γεμίζει το γήπεδο και μας βοηθάει πολύ».

 

To Top