Σουνάς: “Μας στοίχισε η έλλειψη συγκέντρωσης, η τύχη μας γύρισε την πλάτη”

Η έλλειψη συγκέντρωσης και η ολιγωρία στη φάση του πρώτου γκολ του ΟΦΗ σε συνδυασμό με την ατυχία και την αστοχία στην τελική προσπάθεια κόστισαν στον Άρη, σύμφωνα με τον Δημήτρη Σουνά.

Ο επιθετικός των κίτρινων μίλησε στην κάμερα της Nova.

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ επεσήμανε πως «η αλήθεια είναι ότι δεν πραγματοποιήσαμε καθόλου καλή εμφάνιση παρόλο που μπήκαμε δυναμικά στα πρώτα λεπτά και είχαμε κάποιες κλασσικές ευκαιρίες να μπούμε μπροστά στο σκορ και να ανέβουμε ψυχολογικά. Δεν είχαμε συγκέντρωση σε μια φάση δεχθήκαμε το γκολ και η τύχη μας γύρισε στην πλάτη». Πρόσθεσε πως «δεν μας πήρε από κάτω μετά το γκολ του ΟΦΗ. Μπήκαμε αποφασισμένοι στο δεύτερο ημίχρονο, παλέψαμε αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα”.

Για το αν η ομάδα ξεκινάει και πάλι από την αρχή μετά τη σημερινή ήττα: «Aπό την αρχή της χρονιάς γνωρίζαμε πως τα πράγματα θα είναι δύσκολα φέτος. Θα κοιτάξουμε να βελτιωθούμε μέσα από τις προπονήσεις και να πάρουμε τα παιχνίδια που πρέπει».

Για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με την ΑΕΚ: «Δεν υπάρχει παιχνίδι-ορόσημο. Όλα τα παιχνίδια είναι «τελικοί» για μας. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

To Top