Σουνάς: “Ξεχωριστή μέρα για το πρώτο μου γκολ, απίστευτο συναίσθημα” (video)

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Άρη έστω σε ένα φιλικό πέτυχε ο Δημήτρης Σουνάς. Ο νεαρός είχε μια εξαιρετική εκτέλεση μετά από μακρινή μπαλιά του Καζναφέρη. Κατά την αποχώρησή του στο 68′ όταν και έδωσε τη θέση του στον Τσουκάνη, ο νεαρός δέχθηκε το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου.

Ο πρωταγωνιστής του Άρη στο φιλικό με τη Βέροια ήταν δίχως άλλο ο Δημήτρης Σουνάς, ο οποίος μία μέρα μετά τα 18α γενέθλιά του σκόραρε και έκανε ένα μεγάλο δώρο στον εαυτό του, δικαιώνοντας τον προπονητή του Μάκη Κατσαβάκη.

«Είναι απίστευτο αυτό που νιώθω. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, νιώθω απίστευτα. Ήταν το καλύτερο δώρο για μένα αυτό το γκολ και ήρθε σε συνδυασμό με το χειροκρότημα του κόσμου. Το μισό γκολ είναι του Κώστα πάντως γιατί μου έκανε μία απίστευτη μπαλιά. Μισό γκολ ήταν» είπε ο Σουνάς μιλώντας στην κάμερα του Otetv μετά την αλλαγή ενώ παραδέχθηκε ότι: “Δουλεύουμε σκληρά, χρειαζόμαστε όμως ακόμη αρκετά για να φτάσουμε στα επίπεδα που θέλουμε εμείς και ο κόσμος. Η αλήθεια είναι ότι ο προπονητής μου, μού δείχνει εμπιστοσύνη και θέλω να τον δικαιώσω. Κάθε μέρα δουλεύω και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος. Εμείς μπορούμε να γίνουμε πολύ καλύτερη και χρειαζόμαστε ακόμα πολλή δουλειά».”.

Δείτε το βίντεο από τους πανηγυρισμούς ομάδας και κόσμου μετά το όμορφο γκολ του Σουνά: 

 

To Top