Σουνάς: “Πίστευα ότι θα πιάσει το πέναλτι ο Διούδης”

O Δημήτρης Σουνάς μίλησε μετά την ισοπαλία του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης. Παραδέχθηκε ότι η ομάδα είχε διαφορές, είχε βελτίωση, αλλά το ποδόσφαιρο έχει την δική του σκληρή πλευρά.

Για το παιχνίδι είπε: «Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι. Ήμασταν αποφασισμένοι από τα αποδυτήρια. Βλέπουμε τις διαφορές στην τακτική και στους υπολοίπους τομείς. Έχουμε βελτιωθεί.

Αυτό είναι όμως το ποδόσφαιρο. Από εκεί που κάνεις μια καλή εμφάνιση και θέλεις να πάρεις τη νίκη, μπορεί να γυρίσουν τα πράγματα και να ηττηθείς στο τέλος. Σταθήκαμε τυχεροί με την απόκρουση του πέναλτι από τον Διούδη και πήραμε τον ένα βαθμό.

Για την απόκρουση του Διούδη στο πέναλτι: «Πίστευα ότι θα το πιάσει γιατί τον πιστεύω σαν τερματοφύλακα. Είναι πολύ καλός. Από εκεί και πέρα η ψυχολογία μου ήταν όπως του καθενός στην ομάδα. Κάναμε μια προσπάθεια και θα ήταν άδικο να χάσουμε το παιχνίδι».

Για τον Αλκαράθ: «Είναι ακόμα νωρίς να τον κρίνουμε, αλλά θα τον στηρίξουμε πολύ και θα έχουμε διαρκή βελτίωση».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Είμαστε τις τελευταίες θέσεις, αλλά το κλίμα παραμένει δυνατό. Στόχος μας πλέον είναι να πάρουμε το ματς με την Ξάνθη, ώστε να ανεβούμε ψυχολογικά».

To Top