Σουνάς: «Το σημαντικότερο ματς της σεζόν»

Ως το σημαντικότερο ματς της σεζόν για τον Αρη, χαρακτηρίζει αυτό κόντρα στη Βέροια, ο Δημήτρης Σουνάς. Ο νεαρός μέσος των κίτρινων, αρνείται πάντως να δεχθεί πως είναι ο «τελικός των τελικών» για την ομάδα του, καθώς μετά τη Βέροια, ακολουθούν ακόμη έξι παιχνίδια.

Ο Σουνάς μίλησε στο novasports.gr. Αναλυτικά όσα είπε:

-Δημήτρη, με πολύ μεγάλη αγωνία περιμένει όλος  ο κόσμος το ματς με τη Βέροια, όπως άλλωστε κι εσείς, έτσι δεν είναι;

«Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα πολύ σκληρά γι αυτό το παιχνίδι. Θα έλεγα πως είναι το σημαντικότερο ματς της σεζόν. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

-Είναι ο τελικός των τελικών;

«Κοιτάξτε, υπάρχουν ακόμα 7 παιχνίδια. Είναι πολύ σημαντικό ματς, όμως δεν θα έλεγα ότι είναι ο τελικός των τελικών! Θα απομένουν μετά άλλα 6 παιχνίδια, ενώ αν ήταν προς το τέλος, ναι, θα ήταν ο τελικός των τελικών».

-Πως είστε ψυχολογικά; Έχετε άγχος;

«Έχουμε το άγχος που πρέπει να έχουμε σε όλα τα παιχνίδια. Γιατί αν δεν έχεις άγχος, δεν μπορείς ν΄ αντιμετωπίσεις καλά το παιχνίδι. Πιστεύουμε ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς και θα πάμε εκεί για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

-Η Βέροια δείχνει ανεβασμένη και ανεξάρτητα από το άτυχο παιχνίδι κυπέλλου που είχε με τον Πανθρακικό, έβγαλε διπλό στην Ξάνθη..

«Νομίζω πως είναι μια πολύ καλή ομάδα και το έδειξε αυτό από την αρχή της χρονιάς. Αλλά εμείς θα κοιτάξουμε να το παλέψουμε για να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς».

-Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για παρουσία τεσσάρων χιλιάδων φίλων του Άρη στις κερκίδες. Ένα δικό σου σχόλιο;

«Ναι, το γήπεδο θα είναι γεμάτο με φίλους του Άρη. Φυσικά χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας, καθώς είναι ο 12ος παίκτης για εμάς και πιστεύω πως θα τους δικαιώσουμε στο τέλος».

To Top