ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σουτ, σασπένς και… παράταση στους διαγωνισμούς του Αυτοκράτορα!

Πολύ μπάσκετ και αρκετό… σασπένς περιλάμβανε η πρώτη μέρα των διαγωνισμών στις ελεύθερες βολές που έγιναν στην ARIS BC Boutique “The Legend Store”, στην τρίτη μέρα των εκδηλώσεων της ΚΑΕ Άρης στα πλαίσια της Δ.Ε.Θ. Είναι χαρακτηριστικό ότι και στον έναν διαγωνισμό χρειάστηκε παράταση  για να αναδειχτεί ο τελικός νικητής!

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ: “Η αρχή έγινε με τα παιδιά από ηλικίας 7-12 ετών. Στον πρώτο γύρο προέκυψε τετραπλή ισοβαθμία, με 3/5 προσπάθειες, ανάμεσα στους Νικόλαο Δαλαμπίρα, Αριστείδη Ταμτάκο, Δημήτρη Μπατσέλα και Γιώργο Θεολογίδη. Στον δεύτερο γύρο οι Ταμτάκος και Θεολογίδης ξεχώρισαν και με 4/5 προσπάθειες προκρίθηκαν στον τελικό, ο οποίος χρειάστηκε… παράταση για να αναδειχτεί ο νικητής. Αυτός ήταν ο Αριστείδης Ταμτάκος, με 4/5 προσπάθειες.

Στο διαγωνισμό για παιδιά 13-17 ετών, την πρόκριση στον τελικό πήραν ο Ανδρόνικος Αγγελίδης και ο Γιώργος Μπατσέλας. Στον τελικό, ο Ανδρόνικος Αγγελίδης κέρδισε με 4/5 σουτ έναντι 1/5 του αντιπάλου του.

Οι δύο νικητές κέρδισαν από μία φανέλα με τις υπογραφές όλων των καλαθοσφαιριστών του ΑΡΗ.

Ο δεύτερος διαγωνισμός για παιδιά ηλικίας 7-17 ετών θα γίνει την Παρασκευή 16/9, από τις 18:00. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο παρακάτω link:https://www.facebook.com/arisbc.gr/?sk=app_437764479610288. Δυνατότητα δήλωσης συμμετοχής θα υπάρχει και λίγο πριν από την έναρξη των διαγωνισμών

Το πρόγραμμα της Πέμπτης

Αύριο Πέμπτη (15/9) είναι και πάλι η σειρά του «Τίγρη» να διασκεδάσει τους νεαρούς φιλάθλους του ΑΡΗ, από τις 18:00 έως τις 21:00, σε ακόμα μία Next Generation Day”.

To Top