Σούλης “καλεί”… Παπαδόπουλο!

Ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει μπροστά του να φέρει σε πέρας μια δύσκολη και επικίνδυνη αποστολή, κρατώντας το τιμόνι του Άρη στα χέρια του. Στην προσπάθεια ανάκαμψης θέλει να κάνει κάποιες αλλαγές και να κερδίσει μερικά αγωνιστικά “στοιχήματα” προς όφελος των κίτρινων.

Ένα από αυτά έχει να κάνει με τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Ο αμυντικός μέσος που αποκτήθηκε το καλοκαίρι, θεωρήθηκε όχι άδικα ένας από τους πλέον ποιοτικούς παίκτες που φορούν την κιτρινόμαυρη φανέλα, είχε σίγουρα ένα μειονέκτημα ότι προερχόταν από μεγάλη αγωνιστική απραξία, μια και είχε να αγωνιστεί πολλούς μήνες με τη Διναμό Δρέσδης, αλλά είχε και αρκετές ατυχίες από τραυματισμούς.

Αποτέλεσμα ήταν να είναι μακριά από το αγωνιστικό επίπεδο που ήθελε και ο ίδιος και επιβάλλουν οι υψηλές απαιτήσεις του Άρη, με αποτέλεσμα να μείνει στο περιθώριο.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος θέλει να κερδίσει το “στοίχημα” του… Παπαδόπουλου και να καταφέρει να πάρει από τον νεαρό μέσο το 100% των όσων μπορεί να προσφέρει στο γήπεδο. Ήδη, έχει κάνει μια συζήτηση μαζί του, ενώ μετά από καιρό ο Παπαδόπουλος είναι στην αποστολή του Άρη και δεν αποκλείεται μάλιστα να ξεκινήσει και στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ!

To Top