Σούλης: “Λένε ότι είμαστε τελειωμένοι… Άστους να λένε!

Μετά την 72λεπτη (!) ομιλία του στους παίκτες του Άρη, ο Σούλης Παπαδόπουλος, έκανε δηλώσεις στην πρώτη μέρα, της νέας περιόδου, όπου αναλαμβάνει το τιμόνι του Άρη!

Κατ΄αρχήν επισήμανε: “Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να μην κοιτάμε πίσω. Αυτό είπα και στα παιδιά μέσα. Δεν θα πω εγώ τίποτα για τους Χατζηνικολάου, Μιλίνκοβιτς, Λόντσαρ ή το τι έγινε το καλοκαίρι. Είχαν την ευκαιρίες τους και τα είχαν καταφέρει, εγώ δεν θα ήνουν εδώ τώρα”.

Σχετικά με το παιχνίδι με τα Γιάννινα είπε: “Υπάρχει τη Δευτέρα το παιχνίδι με τα Γιάννινα, είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, με αρετές. Μόνο με την ψυχολογία και τη δύναμη δεν κάνεις τίποτα. Όπλα μας είναι η τακτική, να χτυπήσεις τον αντίπαλο και να κερδίσεις ή στη χειρότερη να μη χάσεις. Αν λέμε για ψυχολογίες είναι σαν να μειώνουμε τους παίκτες, πόσες φορές δεν άκουσαν για ψυχολογία… Το θέμα είναι να δημιουργείς τις συνθήκες για να κερδίσεις” είπε αρχικά για να συμπληρώσει:

“Δεν περίμενα ότι θα είναι, αυτή την εποχή, τελευταίος ο Αρης. Στόχος είναι να βάλουμε, από κάτω, τις άλλες ομάδες. Στόχος είναι το κάθε παιχνίδι και η κάθε προπόνηση. Αύριο μεθαύριο θα είναι μαζί μου και οι συνεργάτες μου. Αν τα καταφέρουν θα έρθουν νομίζω και θα πάνε όλα καλά με τη δουλειά. Δεν περιμένουμε την τύχη. Μην ψάχνουμε για δικαιολογίες, γιατί έχουν τελειώσει. Υπεύθυνοι είμαστε εγώ και οι παίκτες. Πρέπει να το καταλάβουν τα παιδιά για να μείνουμε στην κατηγορία, όπως έγινε και πέρσι”.

Για το τι θα έχει σημασία από δω και πέρα είπε: “Αυτό που μετράει είναι η διάρκεια. Δε θα ήμουν εδώ εάν δεν είχα πετύχει πέρσι. Μένουν 18 ματς και πρέπει να έχουμε διάρκεια. Πολλοί λένε πως είμαστε τελειωμένοι. Αφήστε τους να το λένε. Πέρσι κανείς δεν περίμενε να μείνει ο Άρης. Φέτος η ομάδα πάει να πέσει αγωνιστικά και όχι διοικητικά, όπως έγινε με την ΑΕΚ. Αγωνιστικά θα σωθούμε”.

Για τον αν είναι δικαίωση η επιστροφή του: “Δε νιώθω δικαίωση που ξανάρχομαι. Η δικαίωση ήρθε από τον κόσμο το καλοκαίρι. Θα ήμουν τρελός εάν πίστευα ότι δεν θα πάει καλά η ομάδα, γι` αυτό και ήρθα πέρσυ. Δικαίωση φέτος θα είναι η σωτηρία και η προσπάθεια των παικτών. Φέτος, θα με θυμούνται ακόμα πιο ωραία”.

To Top