Σούλης: “Υπάρχουν 2-3 παιδιά που αν προσεχθούν, μπορούν να προσφέρουν πολλά”

Υπάρχουν νέα παιδιά που αν προσεχθούν, μπορούν να προσφέρουν πολλά. Αυτό υπογράμμισε ο Σούλης Παπαδόπουλος λίγα λεπτά μετά το φιλικό του Άρη με τον Πανθρακικό στη Κομοτηνή, την τελευταία υποχρέωση της ομάδας για φέτος. Για την δική του παρουσία στους κίτρινους είπε ότι το μυαλό του είναι εδώ και περιμένει τη διοίκηση…

Ο τεχνικός του Άρη υπογράμμισε αρχικά για το φιλικό πως “ήταν το τελευταίο φιλικό για τη χρονιά. Σχετικά με το ματς, νομίζω ήταν εξαιρετικό και το ευχαριστήθηκε και ο κόσμος. Είχε γκολ, ευκαιρίες, όμορφες φάσεις. Μέχρι το 65-70 νομίζω ήμασταν αρκετά καλοί, παρά το γεγονός ότι χρησιμοποιήσαμε αρκετά παιδιά που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, όπως οι Μαργαρίτης, Καραγιάννης, Αγγελούδης, Ηρακλής, Οικονομόπουλος. Κοιτάμε αυτά τα παιδιά. Έβγαλα πολλά συμπεράσματα. Υπάρχουν 2-3 παιδιά, που αν προσεχτούν, μπορούν να κάνουν μεγάλη καριέρα. Τόσο στον Άρη, όσο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν πρέπει βέβαια να παίρνουν τα μυαλά τους αέρα. Πρέπει να δουλέψουν πολύ. Πρέπει να είναι έτοιμοι για τη  νέα σεζόν. Νομίζω ότι ήταν ένα καλό τεστ για όλους, κόντρα σε μια ομάδα που ξέρουμε πόσο καλή είναι. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου, γιατί παρά το γεγονός ότι τελείωσε η χρονιά, βάζουν τα πόδια τους στις φάσεις και δείχνουν διάθεση. Αυτό λέει πολλά. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που ήρθαν να μας στηρίξουν. Προσπαθήσαμε να τους ευχαριστήσουμε.

Κάποια απ’ αυτά τα παιδιά θα είναι μέσα στην εισήγηση μου για τη νέα σεζόν. Πρώτα όμως πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τη διοίκηση και το αν θα είμαι εγώ στην ομάδα. Ακόμη και αν δεν είμαι εγώ προπονητής όμως, είμαι υποχρεωμένος να παραδώσω την έκθεση μου. Όπως είπα και πριν, υπάρχουν 2-3 παιδιά που μπορούν να προσφέρουν πάρα πολλά. Ο Άρης το έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι έχει πολύ καλές ακαδημίες”.

Για το μέλλον του στην ομάδα τόνισε πως “εγώ είμαι προπονητής του Άρη. Το μυαλό μου είναι εδώ. Θα μπορούσα να λέω διάφορα δεξιά και αριστερά, αλλά εμένα δε με ενδιαφέρει τίποτα. Κοιτάω να κάνω όσο καλύτερα γίνεται τη δουλειά μου. Θα μιλήσουμε με τη διοίκηση”, ενώ ρωτήθηκε αν έχει προτάσεις από άλλες ομάδες και απάντησε πως “ακούγονται πολλά, αλλά εγώ έχω το μυαλό μου στον Άρη. Το ξέρουν αυτό οι άνθρωποι της ομάδας. Το ότι ακούγεται το όνομα μου για κάποιες ομάδες με τιμάει, αλλά δεν υπάρχει κάτι επίσημο”.

 

To Top