ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Άδειασμα Σούμποτιτς στην ΕΟΚ: “Βόρεια Ελλάδα ο τελικός”

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς εξέφρασε δημόσια ότι η λογική λέει για τελικό Άρη-Παναθηναϊκού στη Βόρεια Ελλάδα.

Διαβάστε το σχετικό άρθρο του thrakisports.gr:

“Στην εκπομπή της ΕΡΤ Euroleague Show φιλοξενήθηκε το βράδυ της Πέμπτης τηλεφωνικά από την Ξάνθη ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, Κώστας Ζαγναφέρης που εξέφρασε τη βούληση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αλλά και του Δήμου της Ξάνθης στο να διεξαχθεί στην πόλη ο τελικός Κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό.

Ο κ. Ζαγναφέρης εξέφρασε και πάλι την σύμφωνη γνώμη της περιφέρειας αλλά και του δημάρχου Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλου να φιλοξενήσουν τον μεγάλο τελικό στις 19 Φεβρουαρίου στο Αμοιρίδειο σε μια καθαρά μπασκετική εκπομπή που παρουσιάζουν ο Βαγγέλης Ιωάννου και ο Κώστας Σωτηρίου.

Μάλιστα δήλωσε  πως αφού και ο Παναθηναϊκός έχει συναινέσει στην πρόταση να διεξαχθεί ο τελικός στην Βόρειο Ελλάδα με επίσημη ανακοίνωσή του την επομένη της πρόκρισης επί του Ολυμπιακού, όπως  και ο έτερος φιναλίστ ο Άρης Θεσσαλονίκης έχει δεσμευθεί και θέλει  να βοηθήσει να καλυφθούν οι όποιες ατέλειες που έχει το Αμοιρίδειο ώστε να διεξαχθεί ο τελικός στην Ξάνθη, δεν βλέπει το λόγο να μην γινει ο τελικός στην Θρακη.

Ωστόσο τα τελευταία ρεπορτάζ σε ορισμένες ιστοσελίδες που ειδικεύονται στο άθλημα του μπάσκετ ανέφεραν μεταξύ άλλων ότι το Ηράκλειο αποτελεί μονόδρομο, αφού μόνον οι τοπικές αρχές από την Κρήτη έχουν στείλει επίσημο αίτημα στην ΕΟΚ για την φιλοξενία της διοργάνωσης κατι που δεν έχει κανει καμιά πόλη της Β. Ελλάδας και φυσικά η Ξάνθη.

Ωστόσο όπως δήλωσε ο Κώστας Ζαγναφερης κάτι τέτοιο ωστόσο δεν ισχύει, αφού από το μεσημέρι της Τρίτης ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης  έστειλε έγγραφο υποψηφιότητας και από την Ξάνθη, που φέρει μάλιστα την δική του υπογραφή και εκφράζεται σε αυτό η συναίνεση και του Δήμου Ξάνθης και έφετε αποκλειστικά στην δημοσιότητα το ThrakiSportS.

Μάλιστα και ο παλιός αστέρας του Άρη Λευτέρης Σούμποτιτς που ήταν καλεσμένος μέσω δορυφορικής σύνδεσης στην εκπομπή από την Λιουμπλιανα και έχει διατελέσει προπονητής και των δυο αντιπάλων του τελικού εξέφρασε την απορία του πώς γίνεται όταν δυο ομάδες θέλουν το τελικό στην Βόρεια Ελλάδα η Ελληνική Ομοσπονδια να επιμένει  να κάνει τον τελικό στην Κρήτη”.

To Top