ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σούμποτιτς: “Στο χέρι μας είναι να ανταποκριθούμε”

Δύσκολο πρόγραμμα δεν έχει μόνο ο Άρης με τα συνεχόμενα παιχνίδια, έχει και η Μπούντουτσνοστ και όπως υπογράμμισε ο Μπόγιαν Σούμποτιτς, από τα βασικά στελέχη των Μαυροβουνίων, είναι στο χέρι των παικτών να ανταποκριθούν στις προκλήσεις.

Ο Σούμποτιτς μετά τη νίκη επί της Τσεντεβίτα και πριν τον αγώνα με τον Άρη επεσήμανε ότι “είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε τόσο ποιοτική ομάδα. Η Τσεντεβίτα είναι ομάδα Ευρωλίγκας, έχει αποδείξει πόσο καλή ομάδα είναι στην Αδριατική Λίγκα. εμείς δείξαμε και χαρακτήρα και δύναμη και η άμυνά μας ήταν σε υψηλό επίπεδο. Αυτός ο θρίαμβος σημαίνει πολλά για να συνεχίσουμε να ανταγωνιζόμαστε”, είπε ο Σούμποτιτς προσθέτοντας πως “είναι γνωστό τι προβλήματα αντιμετωπίσαμε το καλοκαίρι στην προετοιμασία μας, με πολλούς τραυματισμούς και απουσίες, αλλά ποτέ δεν σταματήσαμε να ωριμάζουμε σαν ομάδα και να παρουσιάζουμε συνεχή βελτίωση.

Για τον αγώνα με τον Άρη στο Γιούροκαπ και αυτόν με την Ολίμπια Λουμπλιάνας που ακολουθεί στην Αδριατική Λίγκα σχολίασε: “Έχουμε ένα γεμάτο πρόγραμμα, αλλά είναι στο χέρι μας να ανταποκριθούμε σε όλες τις προκλήσεις και να συνεχίσουμε με καλές εμφανίσεις και νίκες”.

To Top