ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σούντγκρεν: “Δεν έχω άγχος να βρω ομάδα. Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο…”

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στη Σουηδία ότι είναι εκτός πλάνων του Άρη, αλλά ο ίδιος δήλωσε πως δεν αγχώνεται ιδιαίτερα για το μέλλον του γιατί έχει… δύο ακόμα χρόνια συμβόλαιο με τους κίτρινους.

Ο Σουηδός μπακ τόνισε στην ιστοσελίδα fotbollskanalen.se πως “μου είπαν ότι είμαι ελεύθερος να ψάξω για νέα ομάδα, ότι δεν θέλουν να με κρατήσουν, αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε εν μέσω πανδημίας με τον κορωνοϊό και έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο”.

Ρωτήθηκε για την κόντρα του με τον Μίχαελ Ένινγκ και απάντησε: “Δεν ξέρω τι συνέβη. Μπορείτε να τους ρωτήσετε. Υποθέτω ότι δεν ήταν χαρούμενοι με την απόδοσή μου ή ότι έχω υψηλό συμβόλαιο. Μπορεί να είναι οτιδήποτε. Είχαμε έναν διάλογο και μου είπαν ότι δεν είμαι στα πλάνα τους. Μπορείς να το πάρεις όπως θέλεις, αλλά αυτό είναι θέμα που το χειρίζεται ο ατζέντης μου. Το αφήνω σε αυτόν για να δει τι είναι το καλύτερο για μένα. Δεν έχω άγχος να βρω ομάδα. Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο και νιώθω όμορφα στην πόλη”.

Ρωτήθηκε τι αισθάνεται για τον Άρη και απάντησε: “Υπάρχουν και καλές και κακές στιγμές και μέρες. Είναι ξεκάθαρο ότι θα μπορούσε να πάει καλύτερα, αν έπαιζα”.

Ρωτήθηκε αν έχει δεχθεί το ενδιαφέρον από κάποια ομάδα και απάντησε: “Δεν θα μπω σε αυτή τη κουβέντα”.

Διέψευσε το σενάριο περί επιστροφής του στην ΑΙΚ Στοκχόλμης: “Δεν είναι αλήθεια αυτό. Κανείς από την ΑΙΚ δεν επικοινώνησε μαζί μου”.

Καταλήγοντας ανέφερε το δημοσίευμα πως ο Σούντγκρεν θα βρίσκεται αύριο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη για να είναι παρών στην πρώτη προπόνηση του Άρη: “Θα είναι όμορφα να ξεκινήσουμε. Πάντα μου αρέσει η προπόνηση και το ποδόσφαιρο. Θα δούμε πού θα με βάλουν τελικά”.

To Top