ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σούντγκρεν: “Είναι τρελοί και φωνακλάδες οι φίλαθλοι του Άρη και μου αρέσει! Μπορούμε τετράδα ακόμη και με -6”!

Ο δεξιός μπακ του Άρη, Ντάνιελ Σούντγκρεν, απάντησε στο επίσημο κανάλι των «κίτρινων» στο youtube σε ερωτήσεις των φιλάθλων, τονίζοντας πως μπορεί η ομάδα να βρεθεί στην τετράδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ποιοι φίλαθλοι φωνάζουν περισσότεροι, οι Έλληνες ή οι Σουηδοί: «Θα έλεγα πως μέσα στο γήπεδο είναι ισάξιοι. Οι φίλαθλοι τραγουδάνε σε όλο το παιχνίδι, είναι τρελοί και φωνακλάδες, αυτό μου αρέσει. Οι Έλληνες είναι πιο παθιασμένοι εκτός γηπέδου αν πας μια βόλτα στην πόλη, θέλουν φωτογραφίες μαζί σου, ρωτάνε πράγματα, σε υποστηρίζουν, κάποιες φορές και με όχι τόσο καλό τρόπο. Αλλά ναι θα έλεγα πως οι Έλληνες είναι πιο τρελοί εκτός γηπέδου και αυτό είναι καλό».

Για το αν μπορεί ο Άρης να τερματίσει στην 4αδα ακόμα και με το -6: «Ναι φυσικά μπορούμε. Το -6 έχει ήδη εξαληφθεί και πλέον κοιτάμε μπροστά. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, μπορούμε να κερδίσουμε οποιοδήποτε αντίπαλο. Ειδικά φέτος το πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό. Αλλά αυτό σημαίνει πως οι ¨μικρότερες” ομάδες είναι πιο δυνατές και μπορούν να πάρουν βαθμούς από τους μεγάλους και αυτό δίνει ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Εμείς φέτος έχουμε πολύ δυνατή ομάδα και για μένα θα τερματίσουμε τουλάχιστον στην τετράδα».

Για το αν είναι ο Σάσα, όσο τρελός φαίνεται: «Όχι, στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου τρελός. Μιλάει πολύ αλλά είναι ήρεμος τύπος. Αν ψάχνετε τρελούς, υπάρχουν άλλοι παίκτες που είναι περισσότερο, αλλά δεν λέω ονόματα».

To Top